DEVOJKA ZORICA MITROVIĆ ZA KURIR: Red je sad na mene! Uskoro ću posetiti mog Zorana u zatvoru
Foto: Facebook

Ne odustaje

DEVOJKA ZORICA MITROVIĆ ZA KURIR: Red je sad na mene! Uskoro ću posetiti mog Zorana u zatvoru

Crna Hronika -

Posetili su ga dosad u Centralnom zatvoru advokati, otac Vladimir i brat Miloš. Red je sada na mene. Jedva čekam da ga vidim, nedostaje mi mnogo moj Zoran, kaže Zorica

Zorica Mitrović (31), nova devojka Zorana Marjanovića, koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović, otkriva za Kurir da će ga uskoro obići u pritvoru.

UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje fotografije

- Posetili su ga dosad u Centralnom zatvoru advokati, otac Vladimir i brat Miloš. Red je sada na mene. Jedva čekam da ga vidim, nedostaje mi mnogo moj Zoran - kaže Zorica i poručuje da će se za svog čoveka boriti do kraja jer je, kako kaže, ubeđena da je nevin i da nema veze s ovim zločinom.

foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Kurir je juče objavio ispovest Zorice Mitrović, koja je potvrdila da je u dugoj vezi sa Zoranom Marjanovićem i tvrdila da su se upoznali posle ubistva njegove supruge.

- Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da dokažem da je nedužan - rekle je Zorica i poručila:

- Zemlju i vasionu ćemo okrenuti, ali ćemo dokazati da je ovo pokušaj nameštaljke nedužnom čoveku, do boga ćemo ih terati osim ako neko ne poruči i ubistvo za mene, jer mnogo pričam za njihov ukus. Ali tu je Zoranova porodica, koja je časna i poštena, koja je uz njega i koja će za istinu i pravdu dati život ako treba. Borićemo se svi da ga izbavimo iz zatvora.

Hronologija

DRUGI PUT PRIVEDEN

Marjanović je uhapšen u petak, 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva

Na teret mu se stavlja krivično delo teškog ubistva, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora

Marjanović je i ranije privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu pušten zbog nedostatka dokaza

On je 16. septembra na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je ubio suprugu

Tada je rekao da je 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči, nakon čega je Jelena produžila na džoging, a on se s ćerkom vratio kući oko 15-16 sati

Nestanak supruge prijavio je oko 20 sati, a njeno telo pronađeno je sutradan na nasipu u Borči

(Kurir.rs/Lj. STANIŠIĆ/Foto: Privatna arhiva)

UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje fotografije

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nove spekulacije i nagađanja o ubistvu Jelene Marjanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track