RADA MATIĆ: Baba veštici treba zapaliti đavolji oltar! Marjanovići su satanisti!
Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva, Youtube printscreen

Oglasila se i ona

RADA MATIĆ: Baba veštici treba zapaliti đavolji oltar! Marjanovići su satanisti!

Crna Hronika -

Bolje im je u zatvoru jer će ih linčovati - kaže žena s kojom je Zoran razmenjivao ljubavne poruke

Rada Matić iz Beča, s kojom je Zoran Marjanović razmenjivao ljubavne poruke mesec dana nakon ženinog ubistva, kaže da o Marjanovićima se ne zna mnogo, osim da su "satanisti".

- Mi ne znamo o tim ljudima ništa osim da su satanisti. Možda su još nekog ubili ranije. Ko zna šta oni rade - rekla je Matićeva za "Espreso".

foto: Rada Matić

Kada je dopisivanje sa Zoranom izašlo u javnost, Matićeva tvrdi da su oni veoma sumnjiva porodica, naročito optužuje pored Zorana, Zoricu Marjanović, njegovu majku.

foto: Privatna Arhiva

- Baba veštica je glavna i treba joj onaj đavolji oltar zapaliti. Priziva veštica duhove. Nje će se plašiti ceo CZ, kao što je se plaši estrada, ali i cela Borča. Zar je trebalo sve ovo da se desi pa da svi shvate da su im prijatelji Marjanovići bolesni i psihopate. Biće im svima bolje u zatvoru nego napolju, linčovaće ih - izričita je ona.

foto: Rada Matić

Rada smatra da je dobra šansa da "Zorica propeva" ako je policija privede. - Ako je privedu na saslušanje, verujem da je dobra šansa da propeva. Mada, mislim da policija ima puno toga. Oni verovatno sve znaju več. Jelenino ubistvo je ritualno, nema šanse da je ona drugačije ubijena - smatra Rada.

foto: Damir Dervišagić

Muž monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović Zoran Marjanović, koji je samo mesec dana od smrti razmenjivao ljubavne poruke sa Radom Matić, uhapšen je pre 14 dana i trenutno je jedini osumnjičeni za njeno ubistvo.

foto: Rada Matić

Iako se zbog svirepog ubistva pevačice već skoro godinu i po dana kroz medije provlače razne teorije, sumnjiče i ispituju mnogi ljudi, od početka je glavna sumnja usmerena upravo na porodicu Marjanović. Isto to tvrdi od početka i Rada Matić iz Beča.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Da li su ovo ključni dokazi protiv Zorana Marjanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track