Najnovije vesti

EPILOG DRAME U KRALJEVU: Pretio da će aktivirati bombu u kući punoj dece, specijalci upali i ubili ga
Foto: Printskrin/Facebook

Jovanović pretio da će baciti bombu na policijsku stanicu

EPILOG DRAME U KRALJEVU: Pretio da će aktivirati bombu u kući punoj dece, specijalci upali i ubili ga

Crna Hronika

Policija opkolila kuću, a pošto je Jovanović odbio da izađe, specijalci su upali u kuću i ubili ga

KRALJEVO - Danijel Jovanović (32), koga je policija ubila nakon što je pretio da će aktivirati bombi u kući punoj ljudi, likvidiran je u kući prijatelja koji je tog dana detetu slavio rođendan, saznaje Kurir.


Jovanović je prethodnih dana na Fejsbuku ostavljao poruke da će baciti bombu na policijsku stanicu, zbog čega je policija dan pre pre njegove smrti planirala da ga uhapsi.

- On je bio sa petnaestogodišnjom drugaricom na autobuskoj stanici, ali je uspeo da pobegne. Ona je privedena, a dok je bila u policiji, on je zvao i tražio da je puste, ili će doći da baci bombu na stanicu - objašnjava naš izvor.

 

foto: Printskrin/Facebook


Devojčica je nakon saslušanja puštena, ali su je policajci pratili do kuće Jovanovićevog prijatelja, gde je bila proslava dečjeg rođendana. U međuvremenu je policija opkolila kuću, a pošto je Jovanović odbio da izađe, specijalci su upali u kuću i ubili ga.


Prema rečima onih koji su poznavali Jovanovića, on je bio oženjen i iz braka ima dvanaestogodišnju ćerku. Majka mu je preminula pre više godina, a oca nikad nije pominjao. Jovanović je, podsetimo, zbog više krivičnih dela robijao 10 godina, a iz zatvora je izašao prošle godine.


J. R.

 

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Da li je posle Jelenine sahrane, govor tela odao Zorana Marjanovića?

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...