SVEDOK KOJI JE PRVI STIGAO NA MESTO STRAVIČNE NESREĆE: Video sam beli kombi kako beži!
Foto: Biljana Roganović

SVEDOK KOJI JE PRVI STIGAO NA MESTO STRAVIČNE NESREĆE: Video sam beli kombi kako beži!

Crna Hronika -

PROKUPLJE - Naišao sam bukvalno pola minuta nakon nesreće i nisam video šta se tačno desilo, samo video da kola stoje i stao sam i upalio farove ka njima. U daljini sam primetio beli kombi kako se udaljava. Istrčao sam iz kola i shvatio da su povređeni i prvo sam izvukao Dragišu, koji mi je bio najbliži - kaže Milan Cvetković iz Prokuplja koji je prvi došao na mesto nesreće.

U tom trenutku, kako svedoči Cvetković, je stao i jedan kamion, pa zatim i neko vozilo u kojem su bile dve medicinske sestre.

- Jedna od njih i ja smo pokušavali da izvučemo povređene. Video sam bebu ispod suvozačevog sedišta, a ćebe na zadnjem sedištu te sam je pokrio i dao toj sestri. Pomogli su koliko su mogli i ljudi iz kamiona i izvukli smo i dečaka - kaže Cvetković, koji još uvek ne može da se smiri.

Na kraju je naišla policija i dva vozila Hitne pomoći. Tada sam potrčao niz autoput i na nekih kilometar odatle video beli kombi koji je bio parkiran. Unutra je čovek plakao - kaže naš sagovornik.

I danas na sahrani kada ga je Dragiša video, emocije su nadjačale obojicu muškaraca.

Podsetimo, Dragoljub J. (45) uhapšen je zbog sumnje da je pijan kombijem kod Aleksinca udario otpozadi u automobil u kojem se nalazila četvoročlana porodica Ljubić iz Prokuplja. Jovana Ljubić (27) i njena šestomesečna ćerka su poginule, a lekari se bore za život njenog trogodišnjeg sina i supruga Dragiše (27).

Dragiša je vozio porodicu u „golfu“ na auto-putu kad ih je između Niša i Aleksinca u petak oko 22 časa otpozadi udario kombi aleksinačkih tablica, za čijim je upravljačem bio Dragoljub J.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Jelena Marjanović znala da će biti ubijena?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track