ZORAN MARJANOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI? Zašto se presvlačio i kome je do toga kad kreće u potragu za nestalom suprugom?!
Foto: Damir Dervišagić

Snimile ga kamere sa prodavnice, crkve i GSP autobusa

ZORAN MARJANOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI? Zašto se presvlačio i kome je do toga kad kreće u potragu za nestalom suprugom?!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zoran Marjanović u trenutku dolaska na nasip sa suprugom Jelenom i ćerkom Janom i tokom potrage za Jelenom nije bio u istoj garderobi!

Veštačenje snimaka kamera na nasipu Crvenka u Borči, koje su 2. aprila 2016. snimile Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, moglo bi konačno da odgonetne sumnju da li se on kobnog dana presvlačio i tako pokušao da zavara istražitelje.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kako se saznaje, Ivica Ajdarević, kum Zorana Marjanovića, biće glavni svedok odbrane. Ajdarević je više puta do sada pozivan da da izjavu u policiji u vezi sa nestankom Jelene Krsmanović Marjanović, a u svojim izjavama je bio konfuzan. Zanimljivo je da je on u prvim danima nakon pronalaženja Jeleninog tela bio uz porodicu Marjanović, ali se kasnije nije pojavljivao na pomenima.

Prema navodima nekih svedoka, Zoran Marjanović, koji je 15. septembra uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu, kobnog dana se navodno dva puta presvukao.

foto: Dragan Kadić

Naime, kako nezvanično saznajemo, Zoran Marjanović u trenutku dolaska na nasip sa suprugom Jelenom i ćerkom Janom i tokom potrage za Jelenom nije bio u istoj garderobi.

- Zorana, Jelenu i Janu je 2. aprila oko 15 sati snimila kamera sa obližnje prodavnice. Na tom snimku se navodno vide Zoran kako gleda u pravcu nasipa, ženska osoba za koju se ne može sa sigurnošću tvrditi da je pokojna pevačica i mala Jana. Upoređivanjem tog snimka sa snimcima koji su nastali kasnije tog dana, kada je u toku bila potraga za Jelenom, moglo bi se odgonetnuti da li se Zoran presvlačio - objašnjava naš dobro obavešteni izvor.

Prema njegovim rečima, ovo veštačenje bi moglo da bude još jedan dokaz protiv Zorana.

foto: Dragana Udovičić

- Dok je trajala potraga za Jelenom, Zoran je bio u crnoj majici, crnoj jakni i maskirnim pantalonama tamne boje. Na tim odevnim predmetima nije bilo vidljivih tragova krvi, blata ili trave, što bi moglo da ukaže na to da je on nakon zločina promenio kompletnu garderobu. Da li se Zoran presvukao nedvosmisleno bi moglo da se utvrdi upoređivanjem snimaka sigurnosnih kamera koji su nastali kobnog dana - kaže naš sagovornik i dodaje da postoji i svedok koji je 2. aprila oko 18 sati video Marjanovića kod crkve u Borči.

foto: Nebojša Mandić

Prema priči tog svedoka, Zoran je tada navodno bio u majici koja je bila umazana krvlju.

- Navodno se Zoran oko 18 sati kod borčanske crkve sastao sa svojim kumom. Zoran je tu sačekao kuma kako bi zajedno otišli na nasip da traže „nestalu” Jelenu. Kako crkva poseduje video-nadzor, postoji mogućnost da je i ta kamera snimila Zorana, pa bi trebalo i taj snimak uporediti sa ostalima - dodaje izvor upućen u slučaj.

Snimila ga i kamera iz GSP?

Još jedna kamera je 2. aprila snimila Zorana Marjanovića na nasipu.

- Reč je o kameri iz gradskog autobusa, ali je taj snimak poprilično neupotrebljiv jer je loše rezolucije, ali svakako se i on obrađuje kako bi se odgonetnula svaka sumnja u to da li se osumnjičeni presvlačio - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, nesumnjivo je da je Zoran i te kako imao vremena da se presvuče.

Veš-mašina bila uključena

- S obzirom na to da je Zoran oko 15 sati došao na nasip sa ženom i ćerkom, a da je njen nestanak prijavljen nekoliko sati kasnije, imao je vremena da ode do kuće i da se kompletno presvuče, te da na taj način pokuša da zavara trag. Detalj koji upada u oči jeste i to što je u trenutku dolaska policije u kuću Marjanovića tamo bila uključena veš-mašina, a sam Zoran je davao kontradiktorne izjave.

U jednoj je čak pomenuo da je, nakon što je shvatio da Jelene nema, otišao do kuće - kaže sagovornik.

(Kurir.rs/Alo/Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(EKSKLUZIVNI SNIMAK) NIKAD OBJAVLJEN INTERVJU: Pogledajte kako su Marjanovići pričali dok još nije pronađeno Jelenino telo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track