STRAVIČAN SUDAR NA ZLATIBORU: Vatrogasci jedva izvukli mrtvu ženu
Foto: Zoran Šaponjić

Udes automobila i minibusa

STRAVIČAN SUDAR NA ZLATIBORU: Vatrogasci jedva izvukli mrtvu ženu

Crna Hronika -

ZLATIBOR - S. T. (38) iz Sjenice poginula je juče pre podne na magistrali Zlatibor - Nova Varoš, blizu Smiljanskih zakosa, a njen suprug DŽ. T., koji je upravljao automobilom u kome su bili sa teškim povredama opasnim po život, prebačen je u užičku bolnicu.

S. T. sedela je na mestu suvozača kada je na vlažnom, klizavom putu koji je delimično bio pod snegom automobil u kome su bili počeo da se okreće na putu. U tom momentu s druge strane naišao je minibus i zakucao se u kola.

- Prizor je bio stravičan. Automobil, mislim da se radilo o „pežou“, bio je smrskan, a iz minibusa su istrčali unezvereni ljudi koji su pokušali da pomognu ljudima koji su bili u autu. Ubrzo su stigli Hitna pomoć i vatrogasci, koji su teškom mukom, jedva razdvajajući i sekući lim, uspeli da izvuku mrtvu ženu s mesta suvozača. Mislim da su lekari pokušali reanimaciju, ali bez uspeha. Vozač je hitno prebačen u sanitet i upućen ka užičkoj bolnici - ispričao nam je juče očevidac udesa.

DŽ. T. se nalazi na intenzivnoj nezi i životno je ugrožen.

- Primljeno je i sedmoro putnika iz kombija, ali svi su s lakšim povredama - rekao nam je dr Slobodan Jovićević, specijalista urgentne medicine prijemne službe užičke bolnice.

Kurir / Z. Š.

Foto: Zoran Šaponjić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track