DEČACI TUKLI ĐAKA (14) ZBOG PATIKA I PARA: Drama ispred škole u Novom Beogradu!
Foto: Vladimir Šporčić

Napad

DEČACI TUKLI ĐAKA (14) ZBOG PATIKA I PARA: Drama ispred škole u Novom Beogradu!

Crna Hronika -

Dvojica maloletnika brutalno udarala S. B. (14), učenika osmog razreda, za vreme velikog odmora i pokušala da ga opljačkaju, dečaka spasao prolaznik

BEOGRAD - Dvojica maloletnika stara oko 15 godina pretukla su S. B. (14), učenika osmog razreda OŠ „Ivan Gundulić“ na Novom Beogradu.

Kako saznajemo, dečaci su od đaka tražili da skine patike i da im da novac. Oni su pobegli kada je slučajno naišao jedan muškarac i odbranio učenika. Incident se dogodio oko 10 časova, van školskog dvorišta, kada je S. B. krenuo da kupi užinu.

foto: Vladimir Šporčić

Stravičan prizor

Učenika su odbranili A. S., koja u kolicima vozila svoje dete, i muškarac srednjih godina. Policija traga za napadačima, a kako nezvanično saznajemo, reč je o maloletnicima iz Zemuna.

- Deca su bila na velikom odmoru. Taj učenik je bio s drugovima. Prišla su mu dvojica nasilnika i od njega uz psovke tražili da im da novac i da skine patike. Oborili su ga na zemlju i udarali rukama i nogama. Nisam mogla da gledam koliko je bilo strašno - priča A. S.

Ona dodaje da je ubrzo prišao i muškarac od oko 40 godina i odbranio mališana od nasilnika.

- On je prišao i odgurnuo jednog od nasilnika. Tek su tada pobegli. Na pločniku je ostao da leži prestravljeni i pretučeni dečak. Imao je povrede na vratu i po licu - objašnjava naša sagovornica.

Ivan Ćirić, direktor škole, objasnio je da se incident dogodio van školskog dvorišta.

- Predlagali smo da za vreme velikog i malog odmora đaci ne smeju da izlaze van dvorišta, ali se, nažalost, roditelji nisu složili s tim. U dvorištu imamo i pekaru u kojoj deca mogu da kupe užinu, ali su roditelji hteli da njihova deca imaju slobodu i da jedu gde oni žele - priča Ćirić i dodaje:

foto: Vladimir Šporčić

Napadači iz Zemuna

- Otac povređenog učenika nije želeo da zovemo Hitnu pomoć jer povrede nisu bile teške i sa detetom je otišao u policiju da da izjavu. Patike su mališanu bile na nogama i on nasilnicima nije dao novac. Sumnjam da su napadači iz Zemuna - objasnio je on.

Prema njegovim rečima, jedan od njih je prošle godine takođe napao učenika.

- Deca su ga prepoznala. Policija je obaveštena i verujem da će ubrzo uhapsiti napadače. Inače, patike koje je naš učenik nosio, kako nam je rekao njegov otac, nisu bile skupocene - rekao je direktor. Pobegli im

POLICAJKA TRČALA ZA SILEDŽIJAMA

A. S., koja je pokušala da pomogne, kaže da je bila oduševljena reakcijom policajke, koja je potrčala za nasilnicima.

- Videla sam da joj je bilo žao što se nije zatekla na mestu napada. Ona je potrčala za napadačima, ali oni su uspeli da pobegnu - kaže A. S.

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Horor kod Kikinde! Sin godinama živi u kavezu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track