KRVAVI PIR U PRIBOJU: Upao u kuću kod bivše, pucao na pašenoga, ženu, svastiku i taštu ranio nožem, pa se ubio
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Nezapamćena tragedija

KRVAVI PIR U PRIBOJU: Upao u kuću kod bivše, pucao na pašenoga, ženu, svastiku i taštu ranio nožem, pa se ubio

Crna Hronika -

PRIBOJ - Teška tragedija dogodila se noćas u Priboju.

Prema prvim informacijama, noćas je R. T. (63) naoružan nožem i puškom upao u porodičnu kuću svog pašenoga R. R. (63) i svastike D. R. (63) u kojoj je bila i njegova supruga M. T. (60) od koje se i zvanično razveo i sa kojom više nije živeo.

Prema prvim informacijama istrage, R. T. je još sa vrata ispalio hitac kojim je pašenoga R. R. pogodio u grudi. Na svastiku R. D. je nasrnuo nožem.

foto: Youtube Printscreen

Šta se zatim dešavalo u kući nije najjasnije. Najverovatnije da je R. T. zatim potegao nož i suprugu M. T. ranio u grudi, a nezvanične informacije govore da je sečivo prošlo tik pored srca.

Povređena je i tašta R. T. stara 84 godine a ona ima povrede sečivom po rukama. Pretpostavlja se da se žena ili branila od R. T. ili je kada je videla šta se dešava pokušala da mu otme nož.

Posle krvavog pira R. T. je izašao iz kuće i nestao ali je ubrzo nađen blizu svoje kuće gde je izvršio samoubistvo vešanjem. Pašenog i samoubičina bivša supruga u međuvremenu su operisani i dobro su.

Prema nezvaničnim podacima iz Pribojske Banje, pokojni R.T. više puta je prijavljivan zbog porodičnog nasilja. Za sobom je ostavio dvoje odrasle dece.

(Kurir.rs/Z. Šaponjić/Foto: Kurir/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASVETLJAVA SE UBISTVO PEVAČICE: Na saslušanje stigli Vladimir i Miloš Marjanović!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track