SULUDA PRETNJA ZORANOVE LJUBAVNICE: Novinare ubiti kalašnjikovim!
Foto: Facebook

Opasno

SULUDA PRETNJA ZORANOVE LJUBAVNICE: Novinare ubiti kalašnjikovim!

Crna Hronika -

Treba vam prirediti 7. januar, kao Šarli ebdou, pa ćete poštovati zakon koji vam i te kako nalaže suprotno od ovoga što činite, poručila na Fejsbuku Zorica Mitrović, devojka Zorana Marjanovića, uhapšenog zbog ubistva supruge Jelene

BEOGRAD - Zorica Zoka Mitrović (32), devojka Zorana Marjanovića, koji je uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, pevačice iz Borče, uputila je ozbiljne pretnje smrću novinarima putem društvene mreže Fejsbuk!

foto: Facebook

Zorica je na svom profilu poželela da novinari u Srbiji dožive sudbinu francuskih kolega koji su pre dve godine stradali u terorističkom napadu.

Priželjkuje masakr

- Treba vam prirediti 7. januar, kao Šarli ebdou, pa ćete poštovati zakon koji vam i te kako nalaže suprotno od ovoga što činite. Dok se neko lud ne nađe pa vam poželi dobar dan sa „kalašnjikovim“, vi nećete stati. Pravda i podrška Zokiju i njegovoj nedužnoj porodici - napisala je Zorica na Fejsbuku.

Podsetimo, Šarli ebdo je francuski satirični magazin u čijoj je redakciji u Parizu zbog sporne karikature proroka Muhameda izvršen masakr u januaru 2015, kada su teroristi ubili 12 novinara i urednika.

foto: Privatna Arhiva

Preti joj tri godine

Za Zoricu Mitrović javnost je prvi put čula 15. septembra ove godine, kada je ispred kuće porodice Marjanović u Borči pokušala da spreči policiju da uhapsi Zorana Marjanovića. Iako je Zoran posle ubistva supruge Jelene 2. aprila 2016. tvrdio „da za nega više ne postoji druga žena osim Jelene“, ispostavilo se da je u vezi sa Zoricom bio i pre Jelenine smrti.

Kurir se obratio Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, iz kog je odgovoreno da pretnje Zorice Mitrović nisu evidentirane. Tužilaštvo je zatražilo da redakcija, ukoliko želi da prijavi krivično delo, dostavi više detalja o ovom slučaju, što je i urađeno. Redakcija Kurira očekuje brzu reakciju na ovu ozbiljnu pretnju. Inače, za krivično delo ugrožavanja sigurnosti i pozivanja na linč zaprećena je kazna do tri godine zatvora.

Svedočenje u ponedeljak

KUMA VERA I POLICAJAC O UBISTVU JELENE

Posle Jelenine sestre od strica Teodore Krsmanović, koja je bila prvi svedok u istrazi protiv Zorana, kao i njegovog oca Vladimira i brata Miloša, u ponedeljak bi u Višem tužilaštvu u Beogradu trebalo da budu saslušani njegov sin iz prvog braka Uroš i majka Zorica. Pozvani su i Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, koja živi s njima, kao i policajac Boris Pucić.

- Reč je o policajcu koga je Zoran pozvao u vreme kad je primetio da Jelene, koja je otišla da trči nasipom, nema - otkriva sagovornik Kurira.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! ISPLIVAO SNIMAK RAZGOVORA DETEKTIVKE I ZORANA MARJANOVIĆA: Ostojićeva bila ozvučena, poslušajte kako mu daje instrukcije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track