KOSOVSKA MITROVICA: Dva vozila izgorela u požaru u severnom delu grada
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

ISTRAGA U TOKU

KOSOVSKA MITROVICA: Dva vozila izgorela u požaru u severnom delu grada

Crna Hronika -

U požaru koji je jutros oko 4.50 izbio u Ulici Knjaza Miloša u severnom delu Kosovske Mitrovice izgorela su dva vozila, jedno je oštećeno, ali povredjenih nije bilo.

Zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti rekao je za radio "Kontakt Plus" da je u Ulici Knjaza Miloša oko 4.50 došlo do požara koji je zahvatio tri privatna putnička vozila i da će uzrok biti utvrdjen nakon istražnih radnji na terenu.

"Ima različitih pretpostavki vezano za ovaj incident. Policija za sada može samo da potvrdi da su tri putnička vozila oštećena, a nakon uvidjaja i informacija inspektora sa terena saznaćemo više o uzroku ovog požara", rekao je Hoti.

On je dodao da se za sada ne može isključiti ni mogućnost podmetanja požara, niti mogućnost da su požar prouzrokovale električne instalacije, s obzirom da se u neposrednoj blizini nalazi trafo stanica.

Požar koji je izbio jutros u jednom dvorištu privatne kuće u naselju Bošnjačka mahala u blizini trafo stanice, prijavila je patrola kosovske policije, nakon čega su na lice mesta došli i vatrogasci koji su požar ugasili.

U potpunosti su izgorela dva vozila marke "bmw" i "golf", dok je vozilo marke "pasat" oštećeno.

Kurir.rs/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo koliko će robijati glumica koja je ubila majku i babu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track