EVO KAKO JE PAO ZORAN MARJANOVIĆ: Policiji ga predao otac Vladimir!
Foto: Nebojša Mandić

OTKRIVAMO

EVO KAKO JE PAO ZORAN MARJANOVIĆ: Policiji ga predao otac Vladimir!

Crna Hronika -

Osumnjičeni za ubistvo pevačice Jelene Marjanović uhapšen nakon što je pronađen pevačicin tajni telefon, koji je njegov otac Vladimir nakon njene smrti uzeo da koristi, pa ga izgubio na ulici

Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, pevačice „Granda“, iza rešetaka je smestio otac Vladimir, otkriva Kurir. Naime, Zoran je uhapšen nakon što je pronađen mobilni telefon koji je njegov otac nedavno izgubio, i to je, kako saznajemo, zasad najjači dokaz koji istraga ima protiv pevačicinog supruga.

Podsetimo, sporni mobilni telefon, za koji je utvrđeno da je pripadao Jeleni Marjanović, pronađen je sedam dana pre hapšenja njenog supruga u Borči. Mladić koji ga je pronašao sa ocem ga je odneo u policiju, a istražitelji su uspeli da povrate podatke iz oštećenog telefona i otkriju da su ga koristili pevačica i njen svekar nakon ubistva.

- Članovi porodice Marjanović pronašli su mobilni telefon posle Jelenine smrti u njenim stvarima. Zanimljivo je da su ovo prećutali policiji, iako su ranije predali aparat koji je ona ostavila u kući kad je otišla da trči. Pretpostavlja se da se Vladimir, videvši da je reč o modernom androidu, polakomio i odlučio da ga zadrži za sebe - kaže naš izvor upućen u istragu.

foto: Privatna Arhiva

Pevačicin svekar obrisao je poruke i pozive iz telefona i nastavio da ga koristi više od godinu dana nakon zločina. Međutim, nije računao na to da se softverom mogu povratiti raniji podaci iz memorije.

- Vladimir je bio veoma neoprezan i uspeo je da izgubi telefon, što je na kraju Zorana koštalo hapšenja. Da nije zadržao telefon i da ga je uništio, verovatno se ništa ne bi desilo njegovom sinu. Jer kada su inspektori proverili telefon i povratili podatke, došli su do šokantnih saznanja koja su ukazala na Zoranovu krivicu u ovom slučaju. Zbog toga je sedam dana od pronalaska telefona uhapšen - naveo je sagovornik Kurira.

Njih nisu sakrili

DVA TELEFONA U POLICIJI

Kako se ispostavilo, ubijena pevačica imala je tri telefona. Prvi telefon, za koji se tvrdi da je imao veoma lošu bateriju, pronađen je 3. aprila u blizini mesta gde je ubijena. Prema iskazu svedoka, Zoran je u noći nestanka policiji dao šifru njenog Fejsbuk profila, kao i drugi telefon koji je Marjanovićeva ostavila u porodičnom domu u Borči. Oba aparata odneta su na veštačenje.

Kurir / E.K.

Foto: Nebojša Mandić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! ISPLIVAO SNIMAK RAZGOVORA DETEKTIVKE I ZORANA MARJANOVIĆA: Ostojićeva bila ozvučena, poslušajte kako mu daje instrukcije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track