BILA SAM SA TATOM I MAMOM, A ONDA SE ONA IZGUBILA U TRAVI: Mala Jana ispričala inspektorima šta se dogodilo na nasipu
Foto: Privatna Arhiva, Nebojša Mandić, Stefan Jokić

Dete na mestu ubistva

BILA SAM SA TATOM I MAMOM, A ONDA SE ONA IZGUBILA U TRAVI: Mala Jana ispričala inspektorima šta se dogodilo na nasipu

Crna Hronika -

Jana Marjanović (6), ćerka ubijene pevačice Jelene, mogla bi da pomogne u razotkrivanju zločina jer je istraga i definitivno utvrdila da je bila na nasipu sa ocem

Bila sam sa mamom i tatom na livadi. Tata i ja smo se igrali, a onda je mama otišla da trči i nestala je u travi. Nije mi se vratila. Ovim rečima je, kako saznajemo, tada petogodišnja Jana opisala psiholozima dan kada je ubijena njena majka, pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33).

Nakon novih detalja iz istrage na osnovu kojih je i definitivno utvrđeno da je Jana sa ocem Zoranom Marjanovićem kobnog 2. aprila 2016. bila na nasipu u Borči, njeno svedočenje moglo bi da bude od presudnog značaja.

Istražitelji veruju da je Jana jedina osoba koja bi mogla da razjasni šta se dešavalo na nasipu u Crvenki.

Mama na trčanju

- Problem je što je ona u tom trenutku imala samo pet godina. Deca tog uzrasta nemaju jasnu percepciju vremena i prostora, a zbog protoka vremena moguće je da se ona i ne seća jasnih događaja od aprila 2016. Svakako, sa devojčicom će ponovo biti obavljen razgovor - kaže naš sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama, od maloletne devojčice nije uzeta izjava, ali su psiholozi obavili razgovor s njom.

- Razgovor s detetom obavljen je u kući majke ubijene pevačice Zorice Krsmanović, koja je u međuvremenu preminula. Dete je tada ispričalo da je bilo sa mamom i tatom i da je mama otišla da trči. Sledeće što je rekla bilo je da se mama izgubila u travi i da se desilo nešto strašno - rekao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Plaši se kuće

On dodaje da su psiholozi nakon skoro sat vremena razgovora sa detetom tražili da nacrta mesto, ali da dete nije nacrtalo roditelje.

- Psiholozima koji su testirali dete bilo je sumnjivo što je ona odbila da nacrta porodicu. Kasnije se pojavio novi detalj koji je ukazao na to da Jana ima neka saznanja. Naime, ona je u vrtiću tokom obrade redovne teme „Čega se plašiš“ nacrtala kuću u kojoj živi - podseća naš sagovornik.

Kako saznajemo, postoji mogućnost da ekipe psihologa i veštaka još jednom obave razgovor sa devojčicom kako bi eventualno došli do novih dokaza.

Vladimir Marjanović, foto: Dragana Udovičić

Svedok raskrinkao Vladimira

OTAC POMAGAO ZORANU?

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice koji je uhapšen 15. septembra 2017, na saslušanju u Višem tužilaštvu je rekao da je na nasipu tog 2. aprila prošle godine bio sa ćerkom i Jelenom. Međutim, izjava svedoka Radosave M., koja je čuvala koze, otkrila je novi detalj po kome se može zaključiti da je na nasipu bio i Zoranov otac Vladimir.

- Zoran je u istrazi insistirao na tome da su ćerkica i on bili sami na nasipu dok je Jelena trčala. Izjava svedoka bacila je novo svetlo na slučaj, jer muškarac koga je Radosava opisala podseća na Vladimira Marjanovića, a ne na Janinog oca - navodi Kurirov izvor.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Nebojša Mandić, Privatna arhiva, Stefan Jokić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OTKRIVENA ZORANOVA NAJMRAČNIJA TAJNA: Na dan Jelenine sahrane išao da se vidi s ljubavnicom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track