Najnovije vesti

ZORANU JE SUDBINA ZAPEČAĆENA! Numerolog otkriva detalje o mužu Jelene Marjanović! PRELOMNI PERIOD POSLE ARANĐELOVDANA
Foto: Dragan Kadić

Miša Zomboran tvrdi

ZORANU JE SUDBINA ZAPEČAĆENA! Numerolog otkriva detalje o mužu Jelene Marjanović! PRELOMNI PERIOD POSLE ARANĐELOVDANA

Crna Hronika

Zoran Marjanović ulazi u sudbinsku godinu, a prelomni period je već posle Aranđelovdana i tokom decembra! Proleće 2018. donosi bitne promene u njegovom životu.

 

To tvrdi numerolog Miša Zomboran na osnovu datuma rođenja Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

 

On ističe da su osobe rođene na taj dan veoma interesantne, bez obzira na to iz kojeg ugla se posmatraju.

 

"Još sa 12 godina je pokazao koliko je inteligentan i vešt sa rečima, što je pokazao i intervju za časopis ezoterije. Njegov datum rođenja, tačnije njegov numerološki kod, govori da je oduvek odudarao od svojih vršnjaka i da se mnogo razlikovao. Bio je povučen i snalažljiv, a i tada je delovao čudno i bio pomalo mračan dečko. Takvim osobama je i te kako važno kojim zanimanjem su se bavili njihovi preci i ljudi koji ih okružuju u sadašnjosti. Uglavnom se u životu pronalaze u sferi umetnosti, filozofije, duhovnosti, ali i u politici i kriminalu!", kaže naš poznati numerolog.

 

Zoranov numerološki kod ukazuje na to da je veoma uporan u svojim namerama i tvrdoglav u svojim stavovima.

 

"Njegov lični broj sedam govori da je osoba koja voli moć, slavu i, što bi naš narod rekao, da filozofira. Oni koji mu se suprotstave moraju biti spremni na veliku borbu, jer zna da bude agresivan i spreman na manipulaciju. Oni koji potpadnu pod njegov uticaj biće na neki njegov način zaštićeni. Njega mogu pobediti jedino oni koji su mentalno i intelektualno jači i oni koji su spremni da strpljivo dođu do rešenja", objašnjava Zomboran.

 

Prema njegovim rečima, udovca u narednom periodu očekuje prelomni trenutak, a 2018. je njegova sudbinska godina.

 

"Bitno je napomenuti da on ulazi u sudbinsku godinu, što znači da će se stvari dešavati onako kako moraju. Prelomni period je već posle Aranđelovdana i tokom decembra. U svakom slučaju, proleće 2018. donosi bitne situacije u njegovom životu", tvrdi Zomboran.

 

Zoran Marjanović i osobe poput njega, prema numerologu, trebalo bi zbog svog načina života da obrate pažnju na psihu, kardiovaskularni sistem i moguće poroke.

 

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu. Telo nesrećne pevačice pronađeno je 2. aprila 2016. u kanalu kod nasipa u Borči, a njeno ubistvo još predstavlja veliku misteriju u Srbiji

 

Kurir.rs/Alo/N. Gavrilov

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li je govor tela odao Zorana Marjanovića? Pogledajte kako je ponašao muž ubijene pevačice u intervjuu koji je dao posle sahrane!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...