PEVAČ U OZBILJNOM PROBLEMU: Kebi preti zatvor?!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

saobraćajna nesreća na na novom beogradu

PEVAČ U OZBILJNOM PROBLEMU: Kebi preti zatvor?!

Crna Hronika -

Popularni folk pevač Dragan Kojić Keba večeras je oko 20 sati u Ulici Pariske komune 15 na Novom Beogradu udario crnim "audijem" devojku na obeleženom pešačkom prelazu.

foto: Damir Dervišagić

Nesrećna tinejdžerka je sa povredama glave prevezena u Zemunsku bolnicu. Razlog nesreće još nije utvrđen, ali prema Zakonu o saobražaju Kebi sada preti od jedne do čak osam godina zatvora.

Prema Zakonu o saobraćaju, ukoliko se ustanovi da je devojka dobila lake telesne povrede kao što su kontuzija (ugruvanost), Kebi preti kazna do jedne godine zatvora.

Ali ako nastradala tinejdžerka ima teške telesne povrede, poput preloma, preti mu do četiri godine zatvora.

foto: Printscreen

U oba slučaja, tužilaštvo može da primeni načelo oportuniteta, i ponudi Kojiću da uplati novac u humanitarne svrhe. Nakon toga bi tužilaštvo odustalo od gonjenja.

Načelo oportuniteta se međutim, ne može se primeniti ukoliko se ustanovi da je Keba vozio pod dejstvom alkohola. U tom slučaju, ako je devojka dobila lakše povrede pevaču preti tri godine zatvora, a ukoliko ima teške, čak i do osam.

Međutim, prema poslednjim saznanjima Kurira, Keba nije imao alkohola u krvi, pa se očekuje da će biti primenjeno načelo oportuniteta.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Ovako je ubijen pekar iz Resavske ulice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track