NEMA DOKAZA: Otac oslobođen optužbe da je obljubio ćerku (3)
Foto: Privatna Arhiva

Nova presuda suda u Prokuplju

NEMA DOKAZA: Otac oslobođen optužbe da je obljubio ćerku (3)

Crna Hronika -

Kako je njena majka, koja se ranije razvela od osumnjičenog, prijavila slučaj 6. novembra 2014, tvrdeći da je devojčicu zlostavljao otac dok je bila kod njega, on je uhapšen

Viši sud u Prokuplju po drugi put je oslobodio Igora Nestorovića optužbe da je izvršio obljubu nad trogodišnjom ćerkom pre tri godine.

On je u prvom postupku oslobođen, ali se Više tužilaštvo u Prokuplju žalilo, te je Apelacioni sud u Nišu poništio presudu i vratio je na ponovno suđenje. Kako je za Kurir potvrđeno u Višem sudu u Prokuplju, usled nedostatka dokaza doneta je oslobađajuća presuda, na koju je tužilaštvo najavilo žalbu.

ZLOSTAVLJANA DEVOJČICA (3): Mama, sakrij me kad tata dođe!

Podsetimo, o slučaju zlostavljanja devojčice saznalo se u novembru 2014. Utvrđeno je da je devojčici povređen otvor devičnjaka, ali da nije silovana. Kako je njena majka, koja se ranije razvela od osumnjičenog, prijavila slučaj 6. novembra 2014, tvrdeći da je devojčicu zlostavljao otac dok je bila kod njega, on je uhapšen. Nestorović je od početka tvrdio da nije kriv.

S obzirom na to da su detetu utvrđene povrede na genitalijama, postavlja se pitanje ko ih je naneo i da li će se istina o ovom slučaju ikad otkriti.

Kurir / B. R.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track