VRATIO SE IZ MRTVIH, DAO CECI ROLS-ROJS, PROBIO SANDRU MELJNIČENKO: On je osumnjičen da je nasmrt pretukao investitora iz NS!
Foto: Printscreen

VRATIO SE IZ MRTVIH, DAO CECI ROLS-ROJS, PROBIO SANDRU MELJNIČENKO: On je osumnjičen da je nasmrt pretukao investitora iz NS!

Crna Hronika -

Nebojša Tubić zvani Žabac uhapšen je zbog nanošenja teških povreda sa smrtnim ishodom, usled kojih je preminuo građevinski investitor S.M. (63) iz Novog Sada.

Na parkingu u ulici Despota Stefana došlo je do tuče posle koje je S. M. sa višestrukim povredama po celom telu prevezen u Urgentni centar KC Vojvodine.

U Hitnoj pomoći nam je rečeno da su sinoć oko 20 časova dobili dojavu da je na ulici čovek pretučen. Lekari su mu konstatovali višestruke povrede po telu i prevezli ga u Urgentni centar KC Vojvodine.

Ko je Žabac?

U javnosti poznat kao kontroverzni biznismen, ali i dečko pevačice Goce Božinovske, čovek kojeg su mediji označavali kao poslednjeg preživelog veterana novosadske sive zone iz devedesetih.

Svojevremeno je dovođen u vezu s pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom, Miletom Jerkovićem.

U fokus medija se vratio početkom maja 2012. kada je teško povređen nakon što je nepoznati napadač pucao u piceriju u Novom Sadu u kojoj je sedeo s prijateljima. Njemu je tada jedan metak, koji je ispaljen iz automatske puške "hekler", prošao kroz glavu, a pošto je rđav, na moždanoj opni je ostavio prljavštinu koja je dovela do teške upale mozga, pa su ga proglasili mrtvim.

foto: Privatna arhiva

Stalno je bio tužan

U razgovoru za naš list Tubić je rekao da i pet godina posle ranjavanja oseća posledice jer je mnogo emotivniji nego što je bio pre.

- Kako su mi rekli, poremećen mi je centar za emocije i stalno sam tužan. Sve što vidim vidim trostruko loše i lako zaplačem. Ponekad mi bude dosta svega i pitam se zašto sam uopšte preživeo.

- Ni dan-danas ne znam ko me je umalo ubio. Jedino što mi je rečeno jeste da metak navodno nije bio namenjen meni i da mogu mirno da spavam. Načuo sam da je taj što je pucao sada mrtav, ali zvaničnu potvrdu nikada nisam dobio - rekao je Tubić početkom ove godine u ispovesti za Kurir.

Probio Sandru Meljičenko

Tubić je bio poznat i po brojnim vezama sa ličnostima sa srpske estrade. Povezivali su ga sa Ksenijom Pajčin, poznat je kao dečko Goce Božinovske, ,ali i kao neko ko je , prema njegovim rečima, Sandri Meljičenko mnogo pomogao na početku karijere.

- Sandra je dolazila u moju diskoteku koju sam držao u Bačkoj Palanci. Nekad je dolazila sama, a nekad sa ostalim članicama grupe "Models". Tada je i nastala ta fotografija. Družili smo se, bilo nam je lepo. Izlazili smo po Beogradu i Novom Sadu. Bila je opasna, drugačija od svih pevačica. Znao sam da će ona proći drugačije od svih - rekao je Žabac.

Pozajmio Ceci Rols Rojs za spot

Poznato je i da je bio u prijateljskim odnosima da Arkanom, pa je, za potrebe snimanja spota za pesmu "Idi dok si mlad" pozajmio Ceci automobil Rols-Rojs.

Spot u kojem se Ceca sa drvosečom vozi u ovom automobilu je jedan od najupečatljivijih iz tog vremena, a za to je svakako zaslužan i Rols-Rojs iz voznog Parka Tubića.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako je policija otkrila ubicu vlasnika pekare iz Beograda?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track