(KURIR TV) AKCIJA HAPŠENJA NOVOSADSKE POLICIJE: Pogledajte trenutak kada je begunac Buha pao zbog ubistva Škrbića
Foto: Printscreen MUP Srbije

uhapšen po poternici Višeg suda u Novom Sadu

(KURIR TV) AKCIJA HAPŠENJA NOVOSADSKE POLICIJE: Pogledajte trenutak kada je begunac Buha pao zbog ubistva Škrbića

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su noćas Miloša Buhu (46), osuđenog za krivično delo teško ubistvo nad Vojislavom Škrbićem, 22. maja 2014. godine.

Buha je uhapšen po poternici Višeg suda u Novom Sadu koji ga je u odsustvu osudio na višegodišnju zatvorsku kaznu, saopštio je MUP. On je u odsustvu osuđen na 17 godina zatvora.

Milošu Buhi (46) iz Bačkog Dobrog Polja, na sednici Apelacionog suda u Novom Sadu, doneta je presuda kojom je usvojena žalba Višeg javnog tužioca u Novom Sadu i preinačio presudu Višeg suda u Novom Sadu tako što je okrivljenog za krivično delo teško ubistvo Vojislava Voje Škrbića iz Kaća, osudio na kaznu zatvora u trajanju od 17 godina (prvostepenom presudom osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 15 godina), saopštio je Apelacioni sud u Novom Sadu.

Podsetimo, Škrbić je ubijen u restoranu „Gondola“ u centru Novog Sada 22. maja 2014. godine, kada je Dušan na njega ispalio dva hica, pred gostima, a zatim napustio lice mesta. Kamere restorana snimile su dolazak u lokal dvojice optuženih i poziciju na kojoj je bio Škrbić.

Na snimku se vidi kako Miloš Buha zastaje kod Škrbićevog stola i započinje razgovor, dok Dušan Buha ulazi za njim i nakon nekoliko sekundi poteže pištolj i ispaljuje dva hica ka Škrbiću, od kojih je jedan ranio Todora T. u nogu. Škrbić je napravio još nekoliko koraka do šanka, gde se zaustavio i potom pao na pod.

Kurir.rs/S.S./Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Novi snimak nasilja iz Aranđelovca! Udaraju ga pesnicama a onda teraju da im ljubi ruke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track