EVO KO JE BIO UBIJENI VOJISLAV ŠKRBIĆ, NAJVEĆI DILER HEROINA U NOVOM SADU: Buha uhapšen zbog likvidacije u restoranu

LIKVIDACIJA U GONDOLI

EVO KO JE BIO UBIJENI VOJISLAV ŠKRBIĆ, NAJVEĆI DILER HEROINA U NOVOM SADU: Buha uhapšen zbog likvidacije u restoranu

Crna Hronika -

Kriza je u podzemlju, kad vide moju staru sliku, svi bi voleli da je čitulja - napisao je na Fejsbuk profilu Vojislav Škrbić pre ubistva.

Policija je noćas uhapsila Miloša Buhu (46) koji je osumnjičen za ubistvo Škrbića 22. maja 2014. godine.

Škrbić je imao inače ozbiljan kriminalni dosije. Bio je osuđen na 11 godina zbog naručivanja ubistva, a kasnije i za pokušaj ubistva. U Beloj knjizi MUP Srbije svojevremeno je bio pominjan kao član nekoliko organizovanih kriminalnih grupa i jedan od glavnih distributera heroina u Novom Sadu.

Policija smatra da je Voja Škrbić posle hapšenja Nenada Opačića i Miladina Suvajdžića u "Sablji" kao i takozvane temerinske grupe, koju je predvodio Trivun Josipović, bio najjači organizator preprodaje heroina u Novom Sadu i Vojvodini.

foto: Horoskop

Škrbić je bio je osuđen na 11 godina zatvora jer je radi prevlasti na tržištu narkotika 11. maja 2004. godine u kafiću "Marina" naručio ubistvo Branislava Jelačića (30), pripadnika kriminalne grupe "Firma".

Uhapšen je 2009. godine i upućen na izdržavanje te kazne, ali je volšebno izašao iz zatvora u Sremskoj Mitrovici posle nepune četiri godine. Navodno, jer je preko svojih advokata uspeo da utiče na Visoki savet sudstva i dobije umanjenje kazne, a potom i uslovni otpust.

Pre toga, bio je osuđen i za pokušaj ubistva Dragana Vojnovića na Kamenjaru, takođe zbog prevlasti na narko-tržištu.

U Beloj knjizi MUP Srbije svojevremeno je bio pominjan kao član nekoliko organizovanih kriminalnih grupa i jedan od glavnih distributera heroina u Novom Sadu i Vojvodini.

Jedna od fotografija koju je Škrbić objavio na svom Fejsbuk profilu 17. maja 2014. godine je i ona gde ruča sa Andrijom Draškovićem.

- Evo kod druga napravili jaja. Nisam ih jeo u selu gde je puno kokošaka, a jedem ih u Beogradu - komentarisao je Škrbić fotografiju.

Na rođendanu Miličić, Aličić...

Vojislav Škrbić postavio je i fotografije sa proslave rođendana oktobra 2013. godine u jednom od poznatih klubova u Kaću. Među zvanicama bili su pevači Đani, Ljuba Aličić, Mirko Pajčin (Baja Mali Knindža), Kemal Malovčić.

Na fotografijama sa Škrbićem je i košarkaš Darko Miličić, kao i njegov bliski prijatelj Andrija Drašković.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ovo su bili poslednji trenuci života ubijenog pekara! Evo šta se tačno odigralo u staklorezačkoj radnji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track