KRVAVA NESREĆA KOD BOLJEVCA: Odbornika i velikog poljoprivrednika samleo mlin za žito, unuk naišao na STRAVIČAN PRIZOR!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Strašno

KRVAVA NESREĆA KOD BOLJEVCA: Odbornika i velikog poljoprivrednika samleo mlin za žito, unuk naišao na STRAVIČAN PRIZOR!

Crna Hronika -

BOLJEVAC - Jovica Barbulović (48), jedan od najvećih poljopriverednika u selu Osnić kod Boljevca, poginuo je kada je upao u veliki mlin za mlevenje žitarica.

Nesreća se dogodila oko 15 časova, a nesrećni čovek je od stravičnih povreda preminuo na licu mesta. Kako saznajemo, telo je pronašao unuk koji ide u prvi razred srednje škole.

Tužilac je naložio obdukciju.

Barbulović, koji je bio odbornik u SO Boljevac u prethonom mandatu, u Osniću je bio poznat po nadimku Joca Mlinar, jer je držao mlin u selu. Danas je ubacivao žito na mlevenje kada mu je ruku uhvatiula mašina i uvukla ga i potpuno samlela.

Baka koja živi u blizini videla je da Barbulovića nema i čula je da mlin ne radi kako treba. Počela je da doziva pomoć nakon čega je na lice mesta došao Barbulovićev unuk, star 15 godina, koji je video da su iz mlina ispali parčići odeće koju je prepoznao kao dedine.

Barbulović je važio za uglednog domaćina, imao je više od 40 hetkara zemlje i 70 grla stoke. Uzroci tragedije se ispituju.

(Kurir.rs / S. A. B.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ovo su bili poslednji trenuci života ubijenog pekara! Evo šta se tačno odigralo u staklorezačkoj radnji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track