OSUĐEN NA 7 GODINA: Bokser pucao u obezbeđenje zbog Bagzijevog sina!
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Dušan Panajotović kažnjen

OSUĐEN NA 7 GODINA: Bokser pucao u obezbeđenje zbog Bagzijevog sina!

Crna Hronika -

Ultimetfajter i kik-bokser ide na robiju zbog toga što je u martu 2015. ranio u stomak radnika obezbeđenja jednog noćnog kluba koji je prethodno pretio Nemanji Milenkoviću

Ultimetfajter i kik-bokser Dušan Panajotović (39) (na gornjoj fotografiji desno) osuđen je juče u Višem sudu u Beogradu na četiri godine zatvora zbog toga što je u martu 2015. ispred jednog poznatog beogradskog noćnog kluba ranio u stomak Sanjina Štilića (26).

Sud mu je juče, međutim, izrekao jedinstvenu kaznu od sedam godina zatvora pošto ga je ranije Apelacioni sud pravosnažno osudio na tri i po godine zatvora zbog toga što je 2010. od V. P. pod pretnjom ubistvom sa saradnicima pokušao da iznudi 50.000 evra.

Negirao krivicu

- Istom presudom, zbog nošenja pištolja za koji nije imao dozvolu, na dve godine zatvora osuđen je Štilić. Incident se, kako je sud utvrdio, dogodio ispred jednog beogradskog noćnog kluba, i to pošto je Štilić, koji je radio kao obezbeđenje iz lokala izbacio Nemanju Milenkovića (na gornjoj fotografiji levo), sina svedoka-saradnika Dejana Milenkovića Bagzija. Sanjin i Milenković mlađi su se sukobili i tada je iz kluba izašao Panajotović. Pitao je Sanjina: „Pi*ko, znaš li u koga si uperio pištolj?“, a onda je pucao u njega - otkriva izvor Kurira šta je utvrdio sud presudom koju je juče izrekao.

Panajotović je, kako objašnjava, od prvog dana hapšenja tvrdio da nije pucao u Štilića i naneo mu teške telesne povrede, a ni ranjeni ga nije teretio tokom postupka.

- Štilić je rekao da Panajotovića poznaje odranije kao šefa obezbeđenja, ali da misli da kik-bokser nije čovek koji je pucao u njega - objašnjava sagovornik Kurira.

foto: Printscreen

Tokom sudskog postupka, saslušan je i sin svedoka-saradnika.

- On je rekao da te noći jeste bio u klubu i da se incident dogodio, ali da se ne seća detalja jer je bio pod dejstvom alkohola - objašnjava izvor upućen u sudski postupak.

Odranije u Zabeli

Panajotović, koji je poznat kao kralj obezbeđenja noćnih klubova, posle pucnjave u Beogradu bio je nedostupan pravosuđu i uhapšen je u decembru 2015, od kada je iza rešetaka. Posle hapšenja tvrdio je da nije znao da je za njim raspisana poternica.

- U međuvremenu je poslat na izdržavanje kazne i trenutno je u zatvoru Zabela u Požarevcu - dodaje on.

Dušan Panajotović, podsetimo, 2009. preživeo je sačekušu, a više puta je i ranije privođen. Osim toga, poznat je i po druženju sa starletom Stanijom Dobrojević, kao i po sukobu sa pevačicama Gogom Sekulić i Miom Borisavljević. Takođe, pisalo se da je na jednom splavu išamarao fudbalera Vladimira Volkova zbog starlete Soraje, koja mu je navodno dobra drugarica.

Bagzijev sin priveden u januaru

HAPŠEN ZBOG ŠENLUČENJA IZ IGRAČKE „HEKLERA“

Nemanja Milenković (21), sin Dejana Milenkovića Bagzija, ključnog svedoka-saradnika u procesu protiv „zemunskog klana“, podsetimo, bio je uhapšen u januaru zbog sumnje da je šenlučio iz „heklera“. Međutim, istragom je utvrđeno da nije reč o pravom oružju, već o plastičnoj kopiji puške. Pretresom njegovog stana pronađen je samo jedan metak.

Kurir / Jelena Spasić

Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Hapšenje Bagzijevog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track