ŠARANOVIĆ SE PREDAJE POSLE HAPŠENJA ŽENE? Policija proverila sve stanove u zgradi, u potrazi za osumnjičenim za ubistvo advokata Zreleca!
Foto: Damir Dervišagić

Uhapšena supruga napadača na advokata

ŠARANOVIĆ SE PREDAJE POSLE HAPŠENJA ŽENE? Policija proverila sve stanove u zgradi, u potrazi za osumnjičenim za ubistvo advokata Zreleca!

Crna Hronika -

Nataša Šaranović, za čijim mužem Vladimirom policija traga zbog sumnje da je ubio advokata, odbila da otkrije gde se skriva

Nataša Šaranović (39), supruga Vladimira Šaranovića (40) (na donjoj fotografiji levo), za kojim policija traga zbog sumnje da je 1. decembra 2015. ubio advokata Vladimira Zreleca (na fotografiji desno), odbila je da otkrije gde se skriva njen muž!

Ona je, podsetimo, uhapšena u velikoj policijskoj akciji, pošto je policija u stanu na Kanarevom brdu u kojem su neprijavljeno živeli pronašla oko pola kilograma marihuane. Osim Nataše, lisice su stavljene i njihovom komšiji Nenadu Milojkoviću (39) jer se sumnja da je on pomogao osumnjičenom za zločin da pobegne pre nego što je policija upala u stambenu zgradu.

Imaju dvoje dece

- Nataši Šaranović se stavlja na teret trgovina drogom i ona je juče saslušana u Višem tužilaštvu u Beogradu - kaže izvor Kurira iz istrage. On navodi da njoj nisu postavljana pitanja o ubistvu advokata, ali da je posle hapšenja tvrdila da ne zna gde joj je muž.

foto: Privatna Arhiva

Policija je za njim raspisala potragu, ali naš sagovornik ne isključuje mogućnost da on posle hapšenja supruge odluči sam da se preda.

- On se s porodicom doselio u zgradu pre dve godine. Ima suprugu, sina i ćerkicu, veoma su fini. Koliko znamo, u Ljutoj u Crnoj Gori ima apartmane koje izdaje i porodica živi od toga - pričaju Šaranovićeve komšije, koje ne znaju ko je posle bekstva Vladimira i hapšenja Nataše preuzeo brigu o deci. Oni kažu da je policija tokom akcije pregledala sve stanove u zgradi u potrazi za osumnjičenim.

foto: Damir Dervišagić

- Navodno, tamo su bili samo njegova supruga i deca, koji su se sada sklonili. Pitali su da uđu u naše stanove i pregledaju ih, što smo im mi dopustili - dodali su stanari.

Motiv zločina

Policija, inače, još uvek proverava šta je motiv ubistva advokata. Ne isključuje se mogućnost da je Zrelec, koji je zastupao firme pokojne braće Šaranović, ubijen zbog sukoba s njima, ali ni da su Šaranovići rođaka poslali da likvidira advokata zbog toga što je u postupku za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, zastupao Miloša Delibašića. Delibašić je bio blizak Šaranovićima, ali su posle njegovog hapšenja njihovi odnosi postali lošiji.

Kurir / D. J.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV NA LICU MESTA) SPECIJALCI SA DUGIM CEVIMA OPKOLILI ZGRADU: U toku akcija na Kanarevom brdu, ceo kvart EVAKUISAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja