SUĐENJE MONSTRUMU KOJI JE ISKASAPIO ŽENU I BEBU: Sanjam kako ih ubijam!
Foto: S.S.

Zločinac

SUĐENJE MONSTRUMU KOJI JE ISKASAPIO ŽENU I BEBU: Sanjam kako ih ubijam!

Crna Hronika -

U vreme izvršenja teškog krivičnog dela osumnjičeni je bio uračunjiv, rekla je juče u novosadskom sudu veštak dr Gordana Mišić Pavkov u nastavku suđenja Arpadu Sabu (28) za ubistvo supruge Slavice (24) i bebe Nikoline u Veterniku u avgustu prošle godine.

Na pitanje branioca zašto je tim insistirao da se Arpad izjašnjava o krivičnom delu kada je rekao „da ne želi o tome da priča“, Gordana je rekla:

- To se uvek radi i deo je procedure, jer je validno veštačenje tek onda kada možemo da pratimo tokom iskaza sećanja na delo, odgovornost, emotivnu patnju. Kada smo ga pitali da li se ne seća ili ne želi da priča o spornom događaju, on nam je odgovorio: „Svega se sećam i često sanjam taj događaj. Ali ne želim da pričam o tome“ - izjavila je dr Gordana Mišić Pavkov.

Ovaj zločin obeležen je kao najstravičniji u prošloj godini, ne samo u Veterniku, gde se desio, već i u čitavoj Srbiji. Monstrum je iskasapio i dete i ženu, a nakon toga se hladnokrvno okupao, presvukao i krenuo da pobegne.

- On je svesno hteo da ubije i suprugu i dete. U noći između 15. i 16. avgusta prošle godine, prvo je ubio Slavicu, i to tako što je najpre u kupatilu stana primenio fizičku silu u nameri da je liši života zadavši joj udarce u predelu glave i tela, nakon čega je kuhinjskim nožem, dužine sečiva oko 20 cm, Slavici zadao tri ubodne i jednu reznu ranu na vratu.

foto: S.S.

Tu se nije zaustavio, već je nastavio da joj kasapi grkljan, zid ždrela, krvne sudove - navedeno je u optužnici. Nakon toga, monstrum je otišao do dečjeg kreveca, u kome mu je bila četvoromesečna ćerkica, i istim nožem ubio i rođeno dete.

- Prvo joj je šakom stisnuo teme glave, čime joj je polomio kosti, a zatim joj istim nožem kojim je ubio Slavicu prerezao vrat - navedeno je u optužnici u daljem opisu zločin.

Kurir / S. S.

Foto: S.S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Ekskluzivno! Evo ko će biti novi premijer Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track