Video sam kada je tata dvaput pucao u mamu!

Potresna priča dečaka iz Bora

Video sam kada je tata dvaput pucao u mamu!

Crna Hronika -
Hteo je da nas sve poubija, ali ga je teča smirio, ispričao je mališan čiji je otac ubio bivšu suprugu Radmilu i njenog partnera

BOR - Krvoproliće!Moj tata Zoran iz Gornjana čuo je u utorak uveče prasak i pomislio da neko baca petarde u dvorište. Izašao je iz kuće, a onda ga je tata Dejan iz Zlota ubio iz dvocevke...Ovako je priču o preksinoćnjoj drami u Brestovcu kod Bora započeo osmogodišnji Z. B., očevidac drame u kojoj je njegov otac Dejan B. (35) ubio dečakovu majku Radmilu B. (27) i njenog partnera Zorana A. (39). Tužnim glasom, dečak je ispričao da je sa Zoranom, majkom Radmilom, tetkom, tečom i sestrom bio u kući kada je došao Radmilin bivši suprug, a dečakov otac, Dejan B.- Najpre su se svađali u hodniku, a onda je tata iz Zlota pucao u tatu iz Gornjana! Mi smo se onda zaključali u sobu, navalili se na vrata i nismo mu dozvoljavali da uđe. Tata Dejan je izašao iz kuće, razbio prozor i pucao dvaput pravo u mamu! Hteo je da nas sve poubija, ali ga je teča smirio... Posle nam je dao i čokoladne bananice. Sestra je vrištala, ja sam tek posle plakao. Tata iz Zlota dolazio je i pre podne, svađao se s tatom iz Gornjana. Tražio je da mene i sestru daju u dom i govorio je da to neće na dobro da izađe, da će da ga ubije - ispričao je vidno potreseni Z. B.Očevici kažu da je Dejan posle ubistva prošetao centrom Brestovca s puškom, ali ga je policija ubrzo našla, i on se bez otpora predao.- Dejan i Radmila živeli su do pre godinu dana zajedno, ali su se često svađali. Radmila je tražila alimentaciju, a Dejan da smeste decu u dom, što ona nije htela. Najviše mi je žao njihove dece. Ostali su u jednom danu bez oba roditelja i očuha, sa traumama koje će nositi ceo život - rekla je komšinica.Posle hapšenja, Dejan B. je priveden istražnom sudiji, koji mu je odredio pritvor.

Pretio i ranijeDejan B. je i ranije pretio bivšoj supruzi i njenom partneru.- On je čak dvaput nasrnuo nožem na nju... To je bilo dok Radmila nije živela sa Zoranom A. iz Gornjana, a ona ga je prijavila - rekla je Radmilina rođaka Jelena.

Hronologija događaja21.20 - Dejan B. ispred kuće ispaljuje hitac i ulazi u kuću sa dvocevkom. Iz sobe, u kojoj se nalaze deca i Radmila B, njena sestra i zet, Žarko i Ljubinka, izlazi Zoran A.21.23 - Dejan puca u Zorana i ubija ga na licu mesta. Zatim pokušava da uđe u sobu, ali ne može da otvori vrata21.26 - izlazi iz kuće, razbija prozor i ispaljuje dva hica u bivšu suprugu Radmilu. Žena na licu mesta umire od povreda21.30 - Dejan se vraća u kuću, gde ga smiruje zet Žarko, a Dejan daje sinu i ćerki čokoladne bananice21.35 - Dejan kreće sa puškom prema centru Brestovca, gde ga policija razoružava i hapsi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track