Kaja Ostojić bila svedok ubistva?

Istraga o ubistvu u Podgorici

Kaja Ostojić bila svedok ubistva?

Crna Hronika -
Zbog ubistva Radmila Mitrovića, potpredsednika FK Rudar, pevačica će biti pozvana kod sudije, a njen DNK upoređen s tragovima sa mesta zločina

BEOGRAD - Obrt u istrazi!Pevačica Katarina Ostojić Kaja boravila je u stanu Radmila Mitrovića (47), potpredsednika FK Rudar iz Pljevalja, neposredno pre njegovog ubistva! Zbog toga će DNK pevačice najverovatnije biti uzet na analizu, kako bi ga uporedili s tragovima nađenim u stanu u naselju Zagorič, u kome se zločin dogodio!Ovo je za crnogorske Dnevne novine obelodanio advokat Ratko Pantović, branilac Marije Milić (19), koja je osumnjičena za ubistvo Mitrovića.- Analiza je pokazala da na nožu, kojim je ubijen Mitrović, nema otisaka prstiju Marije Milić! Za ubistvo je vezuje jedino to što se našla u istom stanu gde se ubistvo dogodilo - izjavio je advokat.On je naveo da je Marija izjavila da se ubistva ne seća, ali da se seća da joj je Mitrović, kad su se kritične večeri našli u kafiću, ispričala da su nekoliko sati ranije u njegovom stanu bili Kaja, njen menadžer Bane i osoba čijeg se imena ne seća.- Kaja, Bane i ta treća osoba bili su u kafiću, u kome su se našli Mitrović i Marija, ali su sedeli za drugim stolom. Predložio sam njihovo saslušanje, ali i poređenje njihovih DNK profila - rekao je Pantović.Mitrović je ubijen kuhinjskim nožem 29. aprila, u iznajmljenom stanu u naselju Zagorič, u kome je živeo s Marijom. Policija je brzo stigla na lice mesta i zatekla osumnjičenu, koja je odmah uhapšena.

Osumnjičena Marija Milić
Osumnjičena Marija Milić

Šarićev prijateljRadmilo Mitrović široj javnosti bio je poznat kao potpredsednik fudbalskog kluba Rudar, čiji je predsednik Duško Šarić, mladi brat odbeglog narko-bosa Darka Šarića. Mitrović je preuzeo rukovođenje klubom kada je Duško Šarić uhapšen.

Kaja bez komentaraKaja Ostojić juče nije bila dostupna za komentar, ali nam se javio njen PR.- Znamo šta se dešava, ali ne želimo ništa da komentarišemo. Šta god Kaja da kaže, to će biti pogrešno protumačeno. Pričaćemo tek na sudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja