VLADIMIR MARJANOVIĆ CITIRAO HITLEROVOG MINISTRA: Na Fejsbuku objavio Gebelsove reči!
Foto: Dragana Udovičić

skandal

VLADIMIR MARJANOVIĆ CITIRAO HITLEROVOG MINISTRA: Na Fejsbuku objavio Gebelsove reči!

Crna Hronika -

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović, poprilično je aktivan na Fejsbuku, gde često postavlja fotografije, novinske članke ili njihove delove.

Među njegovim objavama je od pre nekoliko dana i izjava jedne od najbizarnijih ličnosti 20. veka - naciste Jozefa Gebelsa.

Jozef Gebels, ministar propagande u nacističkoj Nemačkoj, ovog puta je poslužio Vladimiru da ukaže na „glasine” koje kruže o njemu i njegovoj porodici otkako je ubijena njegova snaja Jelena Marjanović. Pre nekoliko dana, 18. novembra, na svom profilu objavio je jednu od najčuvenijih rečenica poznatog naciste, koji je usavršio propagandnu tehniku „velike laži”, koja je, kako mnogi navode, bila uspešnija čak i od oružja.

- Gebels je govorio: „Masa će pre poverovati u veliku laž nego u malu. Ako laž dovoljno dugo ponavljate, ona će postati istina“ - glasi status Vladimira Marjanovića.

Nije poznato šta je svekar pokojne pevačice želeo time da kaže ili na šta da ukaže, a status je dobio i lajkove Fejsbuk prijatelja. Da Vladimir pomno prati šta se u medijima piše o njemu i njegovoj porodici, govori i to što često na svom profilu postavlja novinske tekstove ili printskrinove delova tekstova. Među fotografijama i člancima, na profilu se mogu videti i snimci Zorana Marjanovića iz rijalitija „Zadruga” i izjave advokata porodice.

Međutim, ovo nije prvi put da je Vladimir izazvao kontroverze svojim ponašanjem. Nedavno se pojavila informacija da je Vladimir izgubio telefon, a da je u njemu navodno pronađen ni manje ni više nego njegov selfi na Jeleninom grobu. Kako se navodilo, telefon je pronašao meštanin Borče i odneo ga u policiju. U telefonu su bili snimci sa slavlja, ali i fotografije ukućana i male Jane.

Međutim, najveću pažnju je izazvao upravo selfi, koji je, navodno, Vladimir snimio pored snajinog spomenika. Vladimira su mnogi označavali kao osobu koja je učestvovala u ubistvu pevačice ili se govorilo da je bio „mozak operacije”. Komšije u Borči su ranije za njega, ali i za ostale ukućane, izjavljivale da su veoma „čudna i mračna “ porodica.

Na toj društvenoj mreži ispade je imao i Vladimirov sin Miloš, Zoranov brat. U javnost su procurile fotografije na kojima je obučen u takozvanom gotik stilu, mahom u crnom, sa tamnim krejonom oko očiju i čudnim frizurama. Prema rečima njegovih poznanika, Miloš je svirao u bendu i bio je poznat po „mračnom” ponašanju. Navodno je čak nakon Jeleninog ubistva strahovao da će biti osumnjičen za to krivično delo, upravo zbog fotografija.

(Kurir.rs/ALO/Nemanja Gavrilov)

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zorica Marjanović napustila Tužilaštvo! Novinari je pitali da li je ona ubila snaju, evo kako je ona reagovala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track