(EKSKLUZIVNI VIDEO) OVAKO JE ŽIVEO UBIJENI MARKUŠ: Opšte ludilo u kafani, Đani peva samo za njega
Foto: Printscreen/Instagram

Voleo provode do sitnih sati

(EKSKLUZIVNI VIDEO) OVAKO JE ŽIVEO UBIJENI MARKUŠ: Opšte ludilo u kafani, Đani peva samo za njega

Crna Hronika -

Marko Markuš (29), koji je u petak uveče oko 21.30 časova ubijen u klasičnoj saćekuši u Novom Sadu, vodio je lud noćni život, a neretki su snimci kako se u kafani provodi sa velikim društvom do sitnih sati.

Tako je na jednom od videa uhvaćen kako se veseli dok mu peva folk pevač Radiša Trajković Đani, što je Markuš potom rado delio na društvenim mrežama.

(EKSKLUZIVNI VIDEO) ŽIVEO JE BRZO, LUDO I RASKOŠNO: Ovako su se ubijeni Marko Markuš i njegov šurak Darko Miličić zajedno veselili

Podsetimo, Markuš, sin visokog zvaničnika novosadske policije, ubijen je u pucnjavi kod hotela "Sajam", a iako je hitno prevezen u bolnicu gde su mu se lekari borili za život, podlegao je povredama.

foto: Printscreen/Instagram

Ubijeni se družio sa NBA košarkašem i doskorašnjim direktorom KK Partizana, Nikolom Pekovićem u čijem automobilu je večeras pronađena droga i oružje.

ON JE UBIJEN U NOVOM SADU! Izrešetan Marko Markuš, žestoki momak sa debelim dosijeom!

Markuš je 2014. godine osuđen u Višem sudu u Novom Sadu na pet godina zatvora jer je nožem pokušao da ubije sugrađanina Slobodana Milutinovića na Tvrđavi, ali je pravosnažno oslobođen za to delo početkom ove godine.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track