UHVAĆENI NA DELU: Nišlija krao po Budvi, devojka ga prikrivala
Foto: Shutterstock

Par iz Niša pao zbog krađa

UHVAĆENI NA DELU: Nišlija krao po Budvi, devojka ga prikrivala

Crna Hronika -

Savić je upao u policijsku zamku nakon što je policija u gradu na nekoliko lokacija postavila zasede, očekujući da će provalnik ponovo krenuti u akciju. Lisice na ruke stavljene su mu dok je pokušavao da obije jednu kuću

Miloš Savić (35) i Minja Stupljanin (21) iz Niša uhapšeni su u Budvi. Mladiću se na teret stavlja da je u poslednjih mesec dana izvršio nekoliko krađa u ovom primorskom gradu, dok ga je devojka prikrivala.

Nišlije su uhapšene pre nekoliko dana, nakon čega su ih inspektori iz Budve sproveli na saslušanje kod kotorskog osnovnog tužioca.

- Savić je upao u policijsku zamku nakon što je policija u gradu na nekoliko lokacija postavila zasede, očekujući da će provalnik ponovo krenuti u akciju. Lisice na ruke stavljene su mu dok je pokušavao da obije jednu kuću - prenele su Vijesti.

Izvor iz policije naveo je da inspektori imaju dokaze da je provalio u dve kuće u Budvi, iz kojih je ukrao televizore i druge vredne stvari.

- Dokazano je i da je provalio u jedan lokal, iz kog je ukrao alkoholno piće. Savićeva prijateljica privedena je zbog sumnje da je znala čime se bavi, a da to nije prijavila. U toku je istraga jer se sumnja da Nišlija stoji iza još nekoliko provala u stanove i apartmane u Budvi - kazao je sagovornik Vijesti.

Prema informacijama crnogorskih medija, Savić u Srbiji ima podebeo dosije, u kome su uglavnom krađe i trgovina narkoticima.

Kurir / J. I.

Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Snimak napada bombom na kuću poznatog Kragujevčanina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja