NEZAPAMĆENA AKCIJA U VALJEVU: Specijalci opkolili 2 automobila, uhapšeni radnici fabrike Krušik! SVE JE IZGLEDALO KAO NA FILMU!
Foto: MUP Srbije

pokušaj preprodaje eksplozivnih materija

NEZAPAMĆENA AKCIJA U VALJEVU: Specijalci opkolili 2 automobila, uhapšeni radnici fabrike Krušik! SVE JE IZGLEDALO KAO NA FILMU!

Crna Hronika -

VALJEVO - U policijskoj akciji koja je izvedena danas u Valjevu uhapšene su tri osobe zbog sumnje da su trgovali eksplozivnim napravama.

Kako nezvanično saznaju lokalni mediji, među trojicom uhapšenih muškaraca su i dva radnika vojne fabrike „Krušik“. Akcija je izvedena oko 10.30 časova na parkingu iza Nove pijace u Valjevu.

Očevici kažu da je na licu mesta bilo više pripadnika policije, koji su bili maskirani fantomkama.

"Sve je izgledalo kao na filmu. U jednom trenutku pojavio se veliki broj maskiranih policajaca, koji su napravili ’sačekušu’ za muškarce koji su bili u dva automobila, kragujevačkih i lozničkih tablica. Jedan od njih je pokušao da pobegne, ali su ga policajci stigli“, pričaju očevici ovog hapšenja.

Kako saznaju lokalnu mediji, muškarcu koji je pokušao bekstvo je ukazana lekarska pomoć. Uhapšeni se prema nezvaničnim informacijama sumnjiče da su preprodavali eksplozivne naprave. Najverovatnije se radi o štapinama, koje služe za aktiviranje eksploziva ili kapsulama, koje imaju istu svrhu.

Prema nezvaničnim informacijama uhapšena su dvojica radnika „Krušika“, pa se pretpostavlja da su eksplozivne naprave izneli iz vojne fabrike. O ovom hapšenju još uvek se nije oglasila valjevska policija, kao i rukovodstvo „Krušika“.

(Kurir.rs/patak.co.rs/Foto: MUP, ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Snimak napada bombom na kuću poznatog Kragujevčanina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track