Najnovije vesti

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE OBIO KUĆU FUNKCIONERKE NOVE STRANKE IZ PEĆINACA: Osumnjičen za više razbojničkih pljački
Foto: Espreso.rs

nema veze sa politikom

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE OBIO KUĆU FUNKCIONERKE NOVE STRANKE IZ PEĆINACA: Osumnjičen za više razbojničkih pljački

Crna Hronika

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija danas uhapsila muškarca iz okoline Šapca zbog sumnje da je izvršio više provala u opštini Pećinci, uključujući i kuću predsednice Opštinskog odbora Nove stranke.

On je u saopštenju naveo da je osumnjičeni, izmedju ostalog, "ušao i u kuću predsednice Opštinskog odbora Nove stranke u tom mestu". Stefanović je dodao i da je ta istraga bila proglašena kao jedan od prioriteta a da je "policija i u ovom slučaju pokazala da je efikasna". Dodao je da je policija "pronašla dovoljno dokaza i uhapsili izvršioca da je "osumnjičeni prepoznat i od strane supruga predsednice odbora Nove stranke".

"Važno je reći da ova provala ni na koji način nije politički motivisana, već se dovodi u vezu sa više razbojničkih pljački u prethodnom periodu za koje se sumnjiči upravo N. A", objasnio je Stefanović. On je dodao, u saopštenju, i da osumnjičeni ima više desetina krivičnih prijava, ali i nekoliko osuda u svom dosijeu.

Nova stranka ranije je izrazilo nezadovoljstvo i zabrinutost što policija još nije utvrdila identitet izvršilaca i nalogodavaca upada u kuću predsednice opštinskog odbora te stranke u Pećincima, Jelene Grujić Ristić. Za sada nepoznate osobe su 16. novembra upale u kuće Jelene Grujić Ristić i njenih roditelja u njihovom odsustvu i "napravili pokaznu vežbu zastrašivanja", saopštila je ta stranka.

(Kurir.rs/Beta)

Foto Espreso.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Brnabićkina devojka osvaja Hong Kong!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...