Radnik poginuo u padu sa trećeg sprata

Radnik poginuo u padu sa trećeg sprata

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila u sredu popodne kada je sa trećeg sprata zgrade u izgradnji Milić pao, a od zadobijenih povreda preminuo je na putu do niškog Kliničkog centra

NIŠ - Na gradilištu stambenog objekta u Jablaničkoj ulici u Nišu smrtno je stradao Gradimir Milić (57) iz sela Popovca, saopštila je niška policija.

Nesreća se dogodila u sredu popodne oko 15:30 časova, kada je sa trećeg sprata zgrade u izgradnji Milić pao, a od zadobijenih povreda preminuo je na putu do niškog Kliničkog centra.

Inspektor zaštite na radu Nišavskog upravnog okruga Dobrosav Ristić izjavio je da su velike indicije da je reč o radniku koji je bio anagažovan bez ikakvog ugovora od strane izvođača, firme "Agromladost-gradnja", iz Lebana.

Prema prikupljenim izjavama, Milić je na gradilište došao kako bi pogledao stan koji je navodno kupio njegov sin upravo u zgradi gde se tragedija dogodila, međutim sve navodi na to da je reč o neagažovanom radniku na crno, rekao je Ristić.

Inače, prema navodima niške policije uviđaj na licu mesta obavili su zamenik Osnovnog javnog tužioca, istražni sudija Osnovnog suda u Nišu i pripadnici policije, a inspekcija zaštite na radu još uvek prikuplja podatke o ovom događaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track