Najnovije vesti

TRAGEDIJA Sahranjena Tanja Vučković: Svi u šoku zbog smrti policajke
Foto: Nebojša Mandić, Privatna Arhiva

Izvršila samoubistvo

TRAGEDIJA Sahranjena Tanja Vučković: Svi u šoku zbog smrti policajke

Crna Hronika

Niko ne zna šta je pravi razlog, ali se nagađa da je patila zbog nesrećne ljubavi

Policajka Tatjana Tanja Vučković (36), koja je u nedelju izvršila samoubistvo u Beogradu, sahranjena je juče u rodnom Brusu. Prijatelji porodice i dalje su u šoku i ne mogu da poveruju da je Tanja podigla ruku na sebe.

Niko od njih ne zna šta je pravi razlog, ali se nagađa da je patila zbog nesrećne ljubavi.

- Živela je u iznajmljenom stanu u Kotežu, sama. Kažu da je bila u ljubavnoj vezi s devojkom koju je jako volela, ali da je njihova veza prekinuta i da se teško nosila s tim. Nije često dolazila u Brus, ali ostaće upamćena kao vesela, prijatna i lepa devojka. Njen otac takođe je bio policajac, ali je godinama u penziji i živi u Brusu - priča poznanik porodice Vučković.

Telo nesrećne žene, koja je bila zaposlena u Upravi za obezbeđenje MUP Srbije, pronađeno je u nedelju obešeno o radijator. Njene kolege kažu da je bila vredan radnik i da je imala ambiciju da napreduje.

- Bila je izuzetno posvećena poslu. U poslednje vreme radila je na prijavnici, ali je gajila nadu da će biti prebačena na druge poslove i da će uskoro biti raspoređenja na zadatak čuvanja ličnosti. O privatnom životu nije puno govorila, ali su njeni najbliži prijatelji znala da pati zbog ljubavi - kaže kolega pokojne žene.

Kurir / D. J.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV)EKSKLUZIVNO KURIR U KIJEVU U ŠTABU MIHAILA SAKAŠVILIJA:Večeras ističe ultimatum za predaju!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...