POLICIJA PRESEKLA LANAC KRIJUMČARA: Uhapšene dve osobe, za jednom se i dalje traga! ZAPLENJENO VIŠE OD 16 KILOGRAMA MARIHUANE!
Foto: MUP Srbije

zadržavanja do 48 sati

POLICIJA PRESEKLA LANAC KRIJUMČARA: Uhapšene dve osobe, za jednom se i dalje traga! ZAPLENJENO VIŠE OD 16 KILOGRAMA MARIHUANE!

Crna Hronika -

U dve odvojene akcije pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), zaplenili su 16,5 kilograma marihuane.

foto: MUP Srbije

Nakon višemesečnog operativnog rada, policija je u prvoj akciji presekla još jedan lanac proizvodnje i krijumčarenja narkotika i tom prilikom u okolini Obrenovca otkrila laboratoriju u kojoj je zaplenjeno 8 kilograma marihuane.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga policija je uhapsila D.P. (1981), dok je za još jednim licema raspisana potraga.

foto: MUP Srbije

Osumnjičenom D.P. određeno je zadržavanj do 48 sati i on će u zakonskom roku biti priveden Višem javnom tužilaštvu Beogradu.

U drugoj akciji, pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agenicijom (BIA), u blizini LJiga pretresom vozila „fiat idea“ otkrili su oko 8,5 kilograma marihuane i uhapsili G.S. (1971).

foto: MUP Srbije

Sumnja se da je G.S. više meseci unazad prevozio marihuanu sa područja Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga G.S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

(Kurir.rs/Foto: MUP Srbije)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Šešelj preti samoubistvom zbog Haga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track