MISTERIJA! NIŠLIJKA PRONAĐENA MRTVA U STANU: Pre deset dana skočila kroz prozor zbog sveđe sa partnerom
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

naložena obdukcija

MISTERIJA! NIŠLIJKA PRONAĐENA MRTVA U STANU: Pre deset dana skočila kroz prozor zbog sveđe sa partnerom

Crna Hronika -

NIŠ - Nišlijka Lj.D. (43) pronađena je jutros mrtva u stanu na Bulevaru Nemanjića u Nišu.

Kako prenose beogradski mediji, nju je pronašla ćerka nakon čega je obavestila policiju a okolnosti pod kojima je nastupila smrt se utvrđuju.

Pre nekoliko dana, 29. novembra, Lj.D. je skočila sa prvog sprata zgrade u kojoj živi nakon svađe sa vanbračnim suprugom. Ona je nakon pada ustala i otišla do komšinice koja je pozvala Hitnu pomoć.

Prevezena je u Klinički centar u Nišu gde je dijagnostika pokazala da je zadobila naprsnuće jednog pršljena i oguljotinu dlana a nakon zbrinjavanja puštena je kući.

Policiji koja je došla u bolnicu da ona je ispričala da je skočila jer se uplašila nakon što je vanbračni suprug napao verbalno i pretio joj.

Iako nije bilo nikakvog fizičkog kontakta među njima, policija je odmah po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici izrekla hitnu meru udaljenja iz stana njenom vanbračnom suprugu, kao i meru zabrane prilaska i komunikacije a o slučaju je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo.

Za sada nema nagoveštaja da je smrt nastupila kao posledica povreda zadobijenih prilikom pada ali će tačan uzrok smrti biti utvrđen nakon okončanja obdukcije.

(Kurir.rs/Blic/B.J./Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Šešelj preti samoubistvom zbog Haga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track