Najnovije vesti

MALI UGAR OSLOBOĐEN OPTUŽBI ZA UBISTVO: Sad može još i da tuži državu
Foto: MUP

presuda

MALI UGAR OSLOBOĐEN OPTUŽBI ZA UBISTVO: Sad može još i da tuži državu

Crna Hronika

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Milana Ugarkovića zvanog Mali Ugar optužbi za ubistvo Jovice Jankovića (33) 24. marta 2013. godine u Batajnici objavljeno je danas na sajtu tog suda.

Ovom odlukom odbijena je žalbe tužilaštva i potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu iz aprila ove godine kojom je oslobođen od optužbi zbog nedostatka dokaza.

Ugarković je inače nakon dve godine skrivanja, uhapšen ovim povodom u julu 2015. godine u jednom novobeogradskom soliteru. Pritvor mu je ukinut nakon izricanja prvostepene presude, ali je u oktobru ponovo uhapšen zbog dva pištolja koja su pronađena kod njega prilikom rutinske kontrole policije, preneli su mediji.

Za vreme koje je neosnovano proveo u pritvoru povodom optužbi za ubistvo za koje je pravosnažno oslobođen on može da traži odštetu od države Ugarković je, prema pisanju medija, prvo ubistvo počinio kao maloletnik sa 15 godina, kada je ubio Džemaila Demirovića, zbog čega je bio u Kazneno popravnom domu Kruševac, odakle je pobegao.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto MUP Srbije

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Pijani vozači na trežnjenju! Evo koliko njih je za samo dva dana zadržano u policiji!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...