UŽAS U NOVOJ VAROŠI: Gimnazijalac teško povređen, ima amneziju! Četvrtak mu prišao i udario ga u glavu
Foto: Dragan Kadić

UŽAS U NOVOJ VAROŠI: Gimnazijalac teško povređen, ima amneziju! Četvrtak mu prišao i udario ga u glavu

Crna Hronika -

NOVA VAROŠ - Učenik trećeg razreda novovaroške Gimnazije zadobio je danas pre podne teži potres mozga kada ga je đak četvrtog razreda iste škole, u blizini ove ustanove, najmanje dva puta udario pesnicom u glavu.

Povređeni učenik prebačen je tokom dana u užičku Opštu bolnicu, i večeras, po izjavi njegove rodbine, i dalje ima amneziju i ne seća se šta se tokom dana dogodilo.

Po nezvaničnim informacijama učenik četvrtog razreda iz još nepoznatih razloga, prišao je danas na odmoru između časova đaku iz trećeg razreda i udario ga pesnicom u glavu. Kada su deca pritrčala dečaku koji je pao na zemlju i najverovatnije udario glavom u beton i pokušala da ga podignu, napadač je još jednom pritrčao i udario pesnicom dečaka u glavu.

Koji sekund kasnije, na licu mesta bilo je i nekoliko profesora škole koji su dotrčali i povređenog dečaka najpre uneli u školu a on je zatim prebačen u bolnicu.

Prema nezvaničnim saznanjima "Kurira", policija je protiv učenika četvrtog razreda koji još nije punoletan i koji je danas udario dečaka, do sada više podnosila prekršajne prijave zbog kršenja javnog reda i mira.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Građani Srbije jedu pokvareno meso, suhomesnate i mlečne proizvode! Država svesno ne uništava neispravnu hranu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track