TUKLI SU ME PIŠTOLJEM, ILI PAJSEROM! Oglasio se pretučeni policajac Milan Trtica: Trojica su izašla iz kola, prvo smo pričali, a onda...
Foto: Printscreen

posle gostovanja u parovima

TUKLI SU ME PIŠTOLJEM, ILI PAJSEROM! Oglasio se pretučeni policajac Milan Trtica: Trojica su izašla iz kola, prvo smo pričali, a onda...

Crna Hronika -

BEOGRAD - Milan Trtica (58), penzionisani inspektor policije koji je brutalno pretučen posle gostovanja u rijalitiju "Parovi", 12. novembra kaže za Kurir da i dalje dobija pretnje!

Zbog brutalnog prebijanja bivšeg policajca, podsetimo, policija je uhapsila biznismena Dejana Popovića (47), zvanog Tigar i on je i dalje u pritvoru.

"Nakon tog događaja, ja i moji najbliži i dalje trpimo česta uznemiravanja i pretnje putem telefona, a ispre kuće često viđamo automobile sa zatamljenim staklima", kaže Milan Trtica za Kurir.

On je, podsetimo, tokom gostovanja u Parovima pričao o mnogim ljudima iz sveta podzemlja, kontroverznim biznismenima i korumpiranim policajcima, a u razgovoru sa učesnicima pomenuo je i Popovića.

Posle gostovanja, ispred kuće u Kumodražu sačekala su ga trojica napadača i pretukla ga a od zadobijenih povreda Trtica je pao u komu. Policija je odmah poslumnjala da iza napada stoji neko od ljudi koje je pominjao i ubrzo je uhapšen Tigar.

Međutim, na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu Trtica je rekao da je video Popovića, ali da ne zna da li ga je on tukao.

"Kada sam te večeri stigao ispred kuće u Kumodraškoj, ispred sam zatekao automobil marke "mercedes", crne boje. Mislim da su unutra bile tri osobe, od koje je jedna taj Tigar, ali ne znam ko je sve izašao iz automobila, ali mislim da su izašla dvojica i da je jedan od njih bio Tigar. On mi je prišao prvo da razgovaramo, ali ja ne znam ko je mene udario u glavu. Mislim da sam udaren ili nekom štanglom ili pištoljem u potiljak. Od tog prvog udarca ja sam pao i ne znam da li sam zadobio još udaraca, ali mislim da jesam. Sledeće čega se sećam jeste da sam se probudio u bolnici", detaljno je, kako Kurir saznaje, ispričao Milan Trtica na saslušanju.

On je potvrdio da je na prepoznavanju u policiji rekao da je na jednoj od fotografija koje su mu pokazane, prepoznao Tigra kao napadača.

"Ali, kao što sam rekao, ja se sada u ovom trenutku ne sećam ko me je udario", rekao je u tužilaštvu Milan Trtica, koji se ipak na kraju saslušanja pridružio krivičnom gonjenju Dejana Popovića Tigra.

Posle saslušanja Trtice, koji nije istagao imovinski zahtev, u tužilaštvu će biti saslušani svedoci.

(Kurir.rs/J.Spasić/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: HRVATIMA PRETI 12 GODINA ROBIJE? Tužilaštvo odlučuje šta će biti sa huliganima sa derbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track