TEŠKA NESREĆA KOD VRANJA: Opelom pregazio biciklistu na lokalnom putu
Foto: Tatjana Stamenković

Krivična prijava protiv vozača

TEŠKA NESREĆA KOD VRANJA: Opelom pregazio biciklistu na lokalnom putu

Crna Hronika -

VRANJE - Biciklista (37) zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu oko 16.45 časova na putu Vranje-Bujanovac u selu Neradovac, saopštila je PU Vranje.

Prema navodima policije do saobraćajne nezgode došlo je u neposrednoj blizini nadvožnjaka kada je putničko vozilo „opel astra“ vranjskih registarskih oznaka kojim je upravljao vozač (51) iz okoline Vranja udarilo biciklistu (37), takođe iz okoline Vranja . U ovoj saobraćajnoj nezgodi biciklista je zadobio teške telesne povrede i zbrinut je u Zdravstvenom centru u Vranju.

Protiv vozača “opel astre “ biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja

Na području Policijske uprave u Vranju prethodnog vikenda registrovane su dve saobraćajne nezgode. Jedna osoba je zadobila teške, a dve lake telesne povrede. Registrovana su četiri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru – dva nepristojno drsko i bezobzirno ponašanje, po jedan učestvovanje u tuči i ugrožavanje sigurnosti građana paljenjem pirotehničkih sredstava, saopštila je policija.

(Kurir.rs/T.S./Foto: Ilustracija/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track