PRONEVERA U ALIBUNARU: Hapšenje predsednika opštine gledali radnici
Foto: Profimedia

Akcija MUP

PRONEVERA U ALIBUNARU: Hapšenje predsednika opštine gledali radnici

Crna Hronika -

S lisicama na rukama su ga sproveli kroz hodnike, do službenog automobila, dok su preneraženi radnici sve posmatrali u neverici

Pančevačka policija uhapsila je predsednika opštine Alibunar Predraga Belića (49) zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj. Uhapšenom se na teret stavlja da je oštetio budžet Srbije, Vojvodine i Alibunara za 247.295.928 dinara.

- Policajci su došli u zgradu opštinske uprave i pred zaposlenima uhapsili Belića. S lisicama na rukama su ga sproveli kroz hodnike, do službenog automobila, dok su preneraženi radnici sve posmatrali u neverici. Zaposleni su se smejali i odmahivali glavama dok je postiđeni funkcioner prolazio - rekao je dobro obavešteni izvor Kurira.

Sumnja se da je Belić tokom 2015, kad je bio odgovorno lice opštine Alibunar i nadležan za donošenje odluke o raspisivanju javnog oglasa o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, propustio da donese odluku i time onemogućio realizaciju godišnjeg programa zaštite uređenja i korišćenja ovog zemljišta.

Inače, on je odranije poznat policiji, a njegovo ime se pominjalo i u slučaju ubistva novinara Milana Pantića. Belić je hapšen u akciji „Sablja“ zbog iznude. Dva puta je bio u zatvoru zbog pretnji i ugrožavanja bezbednosti.

Kurir / J. I.

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: POLICAJAC LIKVIDIRAN NA ZADATKU! Ubica se posvađao sa familijom, pa potegao automatsku pušku na policiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja