KONAČNO POMAK U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Forenzičari došli do novog otkrića!
Foto: Privatna Arhiva

NOVA SAZNANJA

KONAČNO POMAK U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Forenzičari došli do novog otkrića!

Crna Hronika -

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička ispitivanja iz Novog Sada, a koji je u aprilu ove godine unajmila porodica Krsmanović kako bi se konačno rešilo najmisterioznije ubistvo poslednjih godina u Srbiji, izneo je nova saznanja.

Prema njegovim rečima, obducent je vreme smrti odredio na osnovu izgleda kože na Jeleninom telu.

- On je to zaključio na osnovu promena na njenoj koži, koja je dobila izgled tzv. kože pralje. S tim u vezi, obducent je utvrdio da je Jelenino telo u vodi bilo više od tri sata a manje od tri dana - navodi Šipka.

Zbog toga, kako naglašava, CFI ostaje pri tvrdnji da je pevačica ubijena dan ranije - u noći između 1. i 2. aprila 2016. godine, a ne 2. aprila između 16.47 i 17.20h.

- Ostaje nejasno kako je određeno takvo vreme smrti. U vreme zadavanja udarca u glavu - utvrđeno je. Navodi se nasip, uža lokacija, kanal s vodom - dodaje Šipka.

Centar za forenziku tvrdi i da mesto ubistva tek treba da bude utvrđeno - jer to nije nasip.

- Nedostatak tragova krvi na licu mesta nalaska tela Jelene Krsmanović, nedostatak krvi na Jelenonoj majici, nedostatak blata na patici, čarapama i trenerci isključuje mogućnost da se ubistvo odigralo na nasipu - tvrdi Šipka.

Kako kaže, velika je dilema kako je Jelena ubijena u vodi a da je ubica pobegao mokar do gole kože usred bela dana na nasipu.

(Kurir.rs/Blic/B.B.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li je govor tela odao Zorana Marjanovića? Pogledajte kako je ponašao muž ubijene pevačice u intervjuu koji je dao posle sahrane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja