HOROR KOD KRUPNJA! DVOJICA SREDOVEČNIH MUŠKARACA OBLJUBILI DEVOJČICU (13): Zlostavljali komšijsko dete jer im je verovalo
Foto: Shutterstock

pedofilija

HOROR KOD KRUPNJA! DVOJICA SREDOVEČNIH MUŠKARACA OBLJUBILI DEVOJČICU (13): Zlostavljali komšijsko dete jer im je verovalo

Crna Hronika -

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Šapcu Milan Milutinović potvrdio je za Kurir da su osumnjičeni saslušani i da im je na predlog tužilaštva sud odredio pritvor do 30 dana

M. I. (56) i R. R. (63) iz mesta Korenita kod Krupnja uhapšeni su zbog sumnje da su početkom godine obljubili trinaestogodišnju devojčicu iz istog mesta.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Šapcu Milan Milutinović potvrdio je za Kurir da su osumnjičeni saslušani i da im je na predlog tužilaštva sud odredio pritvor do 30 dana.

Majka joj bolesna

Međutim, iz tužilaštva nisu želeli da daju više informacija jer je istraga u toku, ali kako Kurir nezvanično saznaje, zlostavljanje devojčice otkriveno je pošto se ona požalila drugaricama u školi.

- Dete živi s majkom i teškog su imovnog stanja. Majka joj je bolesna i teško brine o detetu. Čuli smo da su dvojica koja su uhapšena iz komšiluka i da su verovatno zloupotrebili tešku situaciju devojčice. Verovatno su se nadali da ona nikada nikome neće govoriti o tome - kaže jedna meštanka sela Korenita.

Navodno, devojčica se poverila drugarici iz školske klupe, koja je potom to prenela svojim roditeljima. U ceo slučaj se uključila škola, koja je sve prijavili policiji.

Škola obavestila policiju

- Odmah je pokrenuta istraga kako bi se proverili navodi i informacije koje su stigle iz škole. Prikupljanje dokaza trajalo je duže jer je prošlo mnogo vremena pre nego što je dete prijavilo - kaže izvor upućen u istragu.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan osumnjičeni negirao je optužbe, dok se drugi zasad brani ćutanjem. (Kurir.rs/J. S.

Foto ilustracija: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track