MISTERIJA NESTANKA LAZARA IZ SMEDEREVA: Poslednji put viđen pre 7 dana na žurci, od tada kao u zemlju da je propao!
Foto: Printscreen/Facebook

da li ste ga videli?

MISTERIJA NESTANKA LAZARA IZ SMEDEREVA: Poslednji put viđen pre 7 dana na žurci, od tada kao u zemlju da je propao!

Crna Hronika -

Ni sedam dana nakon što je poslednji put viđen na parkingu hotela "Hamburg" u Smederevu nema ni traga ni glasa od Lazara Maksimovića (26).

Informacija o njegovom nestanku najpre je objavljena na društvenim mrežama, a njegovi prijatelji su za Kurir objasnili šta se dešavalo te večeri.

- On je sa dva druga i dve koleginice bio u kaficu na proslavi u jednom kafiću. Malo je više popio i nije hteo da ide iako su svi sa kojima je došao već napustili slavlje. Ostao je sa drugarom koji ga je izveo napolje i koji se na trenutak vratio u lokal da pozove taksi. Ali kada je ponovo izašao ispred Laze, navodno, nigde nije bilo - kaže za Kurir Lazarova drugarica i dodaje da iz hotela tvrde da se Lazar nije vraćao i da nemaju kamere na parkingu.

Policija ispituje da li je Lazar bio suicidalan.

- Čula sam da istražuju mogućnost da se Lazar ubio. Ali nema šanse, Lazar nije takav tip, bio je veseo, ima devojku, prijatelje i nije konfliktna ličnost. Ni u jednom trnutku nije delovalo kao da je u depresiji ili nešto slično - kaže Lazarova drugarica.

Iz Policijske uprave u Smederevu potvrdili su za Kurir da je Lazarov nestanak prijavljen, kao i da je o svemu obavešteno tužilaštvo i raspisana potraga.

Takođe, pozivaju se oni koji pronađu Lazara ili imaju bilo kakvu informaciju o njemu, to jave na telefon 026/633-444 ili 192

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURUR TV VESTI! SRBIJA NE ODUSTAJE OD MLADIĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track