KRUŠEVAČKI KRIMINALAC PRONAĐEN MRTAV NASRED PUTA: Potraga za Mićom Uroševićem, koji je u bekstvu već 3 godine!
Foto: Dragan Kadić

UBISTVO U KOSOVSKOJ MITROVICI

KRUŠEVAČKI KRIMINALAC PRONAĐEN MRTAV NASRED PUTA: Potraga za Mićom Uroševićem, koji je u bekstvu već 3 godine!

Crna Hronika -

Kruševljanin sa podebelim dosijeom u policiji Dejan Stević ubijen je u Kosovskoj Mitrovici. Sumnja se da ga je likvidirao Mića Urošević, zvani Četnik, koji je u bekstvu zbog ubistva još od 2014. godine.

Leš Dejana Stevića, za kojeg se veruje da je ubijen, pronađen je jutros oko 5 sati i 30 minuta u ulici Cara Dušana u severnom delu Kosovske Mitrovice - potvrđeno je u kosovskoj policiji.

- Policija je dobila poziv u 5 sati i 30 minuta i na licu mesta u ulici Cara Dušana zatekla beživotno telo Stevića. Na telu su vidljivi tragovi krvi na stomaku, pa se sumnja da se radi u ubistvu. Istražni timovi kosovske policije vrše uviđaj na licu mesta - rekao je šef operative Kosovske policije za region sever Željko Bojić.

Pored beživotnog tela koje je na sredini ulice koja vodi ka međunarodnom poslovnom koledžu, zatečen je i automobil marke "ford fokus" sive boje bez registarskih tablica sa otvorenim vratima na mestu vozača što ukazuje na mogućnost da je žrtva ovog napada pokušala da pobegne ili potraži pomoć u nekoj od obližnjih kuća.

Prema pisanju ovog lista, jutros u Kosovskoj Mitrovici ubijen je Dejan Stević zvani Deki Bosanac rodom iz Kruševca, poznati kriminalac koji ima podebeo policijski dosije.

Za njegovo ubistvo osumnjičen je Mića Urošević zvani Četnik, iz Aleksinca, za kojim je bila raspisana potrenica zbog ubistva počinjenog 2014. godine.

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je Mića Urošević (38) zvani Četnik osuđen na 20 godina zatvora. On je proglašen krivim, jer je 21. januara 2014.godine ubio Aleksandra Jocića (29) iz Aleksinca i ranio Sašu Dudića (38).

Uroševiću je suđeno u odsustvu, jer je u bekstvu od kobne noći.

On se od pravosudnih organa Srbije krio u Kosovskoj Mitrovici, ali je uhapšen posle jutrošnjeg ubistva.

Inače, ubijeni Stević je bio poznat po sukobu sa Zoranom Jotićem Jotkom, jednim od vođa kruševackog podzemlja.

(Kurir.rs/Alo/Novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: KO NAS TO SNIMA? Ministar Stefanović rešio misteriju o kamerama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track