MLADIĆ ISEKAO VENE NA MESTU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Pronašli ga u lokvi krvi!
Foto: Kurir

STRAVA KOD BORČE

MLADIĆ ISEKAO VENE NA MESTU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Pronašli ga u lokvi krvi!

Crna Hronika -

Milan P. (37) pokušao je da izvrši samoubistvo juče po podne u blizini mesta gde je pronađeno telo Jelene Marjanović, saznaje Kurir.

Prema nezvaničnim informacijama, pokušaj samoubistva dogodio se oko 14.30 časova. Građani su pozvali policiju kad su videli čoveka kako seče vene žiletom, a nedugo potom došla je i ekipa Hitne pomoći, koja je mladića s povredama obe ruke prevezla u Urgentni centar.

Žilet u ruci

- Bio je nekoliko stotina metara od rampe odakle je pevačica krenula da trči, ali sa druge strane nasipa, one koja je bliža močvari i Dunavu. Meštani su ga zatekli na oko pet metara od vode, sa žiletom u rukama. Odmah su pozvali policiju - priča sagovornik Kurira.

On dodaje da je mladić dosta iskrvario i da je bukvalno sedeo u lokvi krvi kad je došla Hitna.

- Dok su meštani pokušavali da mu iz ruku izvuku žilet, pitali su ga zašto to radi, a on im je kratko rekao da ima velikih životnih problema. Potom su ga izvukli iz rupe i izneli ga na put kako bi Hitna mogla lakše da mu priđe i ukaže mu pomoć - rekao je naš sagovornik.

Kad je naša ekipa juče stigla na nasip, zemljani put je već bio zatvoren policijskom trakom zbog uviđaja. Na putu su bili vidljivi tragovi krvi Milana P.

Ne živi u Borči

- Još uvek se ne zna zašto je muškarac pokušao da se ubije. Zasad se ne odbacuje mogućnost da njegov čin ima veze sa ubistvom pevačice koje se desilo pre oko 18 meseci, a čije je telo nađeno u blizini mesta gde je on sekao vene. Istraga bi trebalo da razjasni sve okolnosti - kaže naš izvor.

Meštani s kojima smo juče razgovarali rekli su nam da su mladića videli prvi put.

- On je, koliko sam čuo, rodom iz Zrenjanina. Prvi put ga vidimo ovde. Nikome nije jasno zašto je baš ovde odlučio da se ubije, zato treba sve detaljno da se proveri - kaže meštanin Crvenke.

foto: Zorana Jevtić

Dobio bubrežni napad

ZORANOV BRAT ZAVRŠIO U BOLNICI

Miloš Marjanović (32), brat Zorana Marjanovića, u noći između srede i četvrtka hitno je prebačen u KBC Zemun. Mlađi Marjanović doživeo je bubrežni napad. Drama u porodičnom domu u Borči otpočela je oko 2 sata ujutru.

- On je ubrzo počeo da povraća, a preplašeni ukućani su pozvali Hitnu pomoć. Zbog ozbiljnosti stanja odlučili su da Miloša prevezu u najbližu bolnicu - rekao je naš izvor.

(Kurir.rs/J. R. - J. I./Foto: Kurir)

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: EVO KO JE ČUVAO VIŠE OD 20 TONA OPASNOG OTPADA U OBRENOVCU?! Pogledajte i kako je otpad otkriven!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja