POSLEDNJE REČI MONSTRUMA IZ RAKOVICE: Posle ovih priča u ćeliji, cimerima je postalo jasno da će se USKORO UBITI!

PLANIRAO DA SEBI PRESUDI

POSLEDNJE REČI MONSTRUMA IZ RAKOVICE: Posle ovih priča u ćeliji, cimerima je postalo jasno da će se USKORO UBITI!

Crna Hronika -

Pre nego što je staklom sebi prerezao vrat u ćeliji CZ, Marko Nikolić, koji je ubio bivšu suprugu i sina, cimerima rekao da je zaslužio sve što mu se dešava

Marko Nikolić (43), koji je u julu prošle godine ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihaila (4) i bivšu suprugu Maju (38), preminuo je u subotu uveče u Urgentnom centru. Monstrum je 30. decembra prerezao sebi vrat u zatvorskoj ćeliji CZ, gde se mesecima nalazio u pritvoru.

foto: Fonet

Prema saznanjima Kurira, Nikolić se nekoliko poslednjih dana ponašao drugačije nego ranije, a cimerima sa kojima je delio ćeliju uoči samoubistva rekao je da ne zaslužuje da živi.

- Zaslužio sam sve što mi se dešava! Ceo život sam loš čovek, ne zaslužujem da živim! Zato sam ovde gde sam sada - rekao je navodno Marko Nikolić. Ove poslednje reči koje je progovarao sa cimerima bile su najava da će uskoro presuditi samom sebi.

Htela je da ga pošalje na robiju

MAJINA SESTRA NIJE DOČEKALA PRESUDU

Nakon informacije da je Nikolić pokušao da se ubije u zatvoru, Majina sestra Branislava Katanić rekla je za medije da bi bila tragedija da monstrum sada umre.

- Živim za dan da mu vidim lice kada mu budu čitali presudu - rekla je Katanićeva.

Međutim, ona juče nije odgovarala na pozive novinara Kurira.

Povredio i cimera

On je u subotu u prepodnevnim satima razbio ogledalo u kupatilu svoje sobe i komadom stakla presekao sebi vratnu arteriju.

- Trojica cimera momentalno su skočila i pokušala da mu pomognu. Oni su vikali i dozivali čuvare, koji su uleteli u Nikolićevu ćeliju. Tokom guranja, on je posekao zatvorenika koji mu je bio najbliži, ali mu je, na svu sreću, naneo samo lakše povrede. Međutim, rana na njegovom vratu bila je ogromna - priča izvor Kurira.

foto: Privatna Arhiva

Nikolić je momentalno kolima Hitne pomoći transportovan u Urgentni centar, gde su ga lekari operisali.

- Vaskularni hirurzi su četiri sata pokušavali da povežu presečene vene i arterije. Po završetku operacije, Nikolić je prebačen na odeljenje intenzivne nege, gde je i dalje bio u teškom stanju. Nakon nekoliko sati on je podlegao povredama - dodao je naš sagovornik.

Podsetimo, Nikolić je polovinom jula ubio sina Mihaila i mrtvog ga doneo u Centar za socijalni rad u Rakovici i bacio ispred bivše supruge Maje. Potom je dograbio nož i izbo nesrećnu ženu i povredio troje radnika centra koji su pokušali da je zaštite. Pomahnitalog ubicu savladali su komunalni policajci koji su se tu našli.

Stravične povrede

U obdukcionom nalazu veštaka Branimira Aleksandrića moglo se pročitati kako je monstrum brutalno ubio suprugu i četvorogodišnjeg sina.

- Smrt malog Mihaila je nasilna i nastupila je usled zapušenja nosa i usta i stezanja vrata šakom/šakama. Nakon što je dečaka bacio na pod, Nikolić je nožem nasrnuo na majku deteta Maju Đorđević i naneo joj više od 50 povreda po telu - od čega ju je 27 puta ubo, a 30 puta posekao dok je pokušavala da se odbrani - naveo je veštak. Aleksandrić je zaključio da je nesrećna Maja mogla izvesno kratko vreme da se kreće i da se brani, sve dok nije malaksala zbog velikog gubitka krvi. U nalazu je navedeno da je žena trpela veliki strah i bolove.

Potresno

MALI MIHAILO BI NAPUNIO PET GODINA

Mihailo Nikolić (4) 26. decembra bi proslavio peti rođendan da ga otac nije ubio. Vladanka Bakalović, kuma ubijenih Mihaila i Maje, objavila je tim povodom dirljivu poruku na Fejsbuku.

- Mihailo, anđele moj, srećan ti rođendan, proslavi ga sa svojom mamom i uživajte u raju - napisala je Bakalovićeva na društvenoj mreži.

J. Ivić - J. Spasić

Foto: Privatna arhiva, Fonet, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Samoubica visi na rubu mosta! Policajac u deliću sekunde povlači rizičan potez!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track