BALTIĆEVE UBICE NISU BILE MASKIRANE: Video-nadzor snimio atentatore
Foto: Marina Lopičić

Ubistvo na Vračaru

BALTIĆEVE UBICE NISU BILE MASKIRANE: Video-nadzor snimio atentatore

Crna Hronika -

Pretpostavlja se da su napadači tačno znali gde se nalaze kamere, pa zbog toga se njihova lica ne vide na snimcima

Ubice Davorina Baltića (41) snimile su sigurnosne kamere u ulici u kojoj je u centru Beograda živeo u iznajmljenom stanu, ali se njihova lica jasno ne vide. Prema rečima izvora Kurira upućenog u istragu, u likvidaciji su učestvovale dve osobe koje nisu nosile maske.

- Uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera, koje su zabeležile napadače. Međutim, očigledno je da je ubistvo bilo pažljivo pripremano i da su računali i na kamere. Verovatno su tačno znali gde se one nalaze, pa su vodili računa da im se lica ne vide - otkriva izvor iz istrage. On dodaje da do sada prikupljene informacije ukazuju da je reč o profesionalnim ubicama.

- Znali su gde su kamere i u njega su ispalili veliki broj hitaca iz automatskog oružja, a njegova saputnica, policajka M. N., pritom nije povređena. To govori u prilog činjenici da je reč o plaćenicima. Moguće je da su ubice stigle iz BiH - kaže naš izvor.

foto: Printscreen

Kako je Kurir pisao, crnogorska policija Baltića dovodi u vezu s likvidacijama Gorana Đuričkovića, zeta bivšeg trenera Crvene zvezde Vladimira Petrovića Pižona, kao i njegovog kuma Saše Markovića u Budvi 2015. Prema nezvaničnim informacijama, istražitelji ga dovode u vezu i sa ubistvom Gorana Radomana 2015. u Beogradu.

- Radoman je prva žrtva u ratu dva klana, „kavačkog“ i „škaljarskog“, koji je počeo posle nestanka velikog tovara kokaina u Valensiji. Interesantno je da je Radoman ubijen u garaži na Novom Beogradu na gotovo isti način kao Baltić - kaže izvor upućen u istragu.

D. J. - Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track