ZAMENIK GRADONAČELNIKA: Osumnjičeni za paljenje automobila u Nišu odbili poligraf!

istraga je u toku

ZAMENIK GRADONAČELNIKA: Osumnjičeni za paljenje automobila u Nišu odbili poligraf!

Crna Hronika -

NIŠ - Zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur, jedan od funkcionera čiji je automobila zapaljen, rekao je danas da ima nezvanične informacije da su poligrafsko testiranje obili svi koje je on naveo kao potencionalne naručioce tog dela.

"Policija i tužilaštvo me nisu još obavestili o toku istrage, ali nezvanično znam da su poligrafsko testiranje odbili oni koje sam u izjavi policiji naveo kao potencijalne naručioce i oni koje sam označio da imaju informaciju o tome", rekao je Banđur, a prenela Jugmedia.

On je na konferenciji za novinare nakon sednice Gradskog veća kazao da je, sa druge strane, njegov saradnik Marko Ljubenović prošao poligrafsko testiranje.

"Svi moji saradnici takođe insisitiraju da budu poligrafski testirani, a i ja sam to tražio od prethodnog načelnika Policijske uprave u Nišu", izjavio je Banđur.

Neposredno nakon što mu je auto zapaljen, Banđur je izjavio da bi to „mogao da bude odgovor“ na njegovo protivljenje da na mesto direktora jednog javnog preduzeća bude postavljen čovek koji ne ispunjava uslove za to.

Automobil zamenika gradonačelnika zapaljen je sredinom novembra, a u protekla dva meseca u Nišu je u podmetnim požarima izgorelo osam vozila. Među zapaljenim automobila nalazio se i „mercedes“ direktora „Tržnice“ Gorana Djordjevića i službeni „folksvagen pasat“ koji je koristio zamenik načelnika niške policije Zoran Bogdanović.

(Kurir.rs/Jugmedia/Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja