(FOTO, VIDEO) SLETEO AUTOMOBIL NA ADI HUJI: Muškarac i devojka isplivali iz Dunava!
Foto: Marina Lopičić

nesreća

(FOTO, VIDEO) SLETEO AUTOMOBIL NA ADI HUJI: Muškarac i devojka isplivali iz Dunava!

Crna Hronika -

Jedan automobil sleteo je danas oko 11:45 u Dunav na Adi Huji, ali su putnici srećom isplivali.

Kako Kurir saznaje, automobil je bio parkiran dok su se u njemu nalazili muškarac (50) i devojka (26) i iznenada se pokrenuo i sleteo u Dunav.

Prema prvim informacijam ne zna se kako je automobil upao u reku, niti je u tom trenutku bilo svedoka na šetalilštu. Policija je izašla na mesto nesreće i u toku je lociranje automobila koji je potonuo.

Devojka je prebačena u Urgentni centar, ali kako saznajemo, nije teže povređena.

foto: Marina Lopičić

Ona se najverovatnije nagutala vode pa je transportovana kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

"Muška osoba (50) zbrinuta je na licu mesta i odbio je da bude prevezen u bolnicu", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kada policija bude locirala automobil, on će biti izvučen iz vode.

Na istom mestu 22. novembra 2014. poginule su tri mlade osobe, od kojih je jedna bila maloletna. Oni su tada iznenada sleteli s puta, a u kolima su poginuli Anastasija S. (16), Nemanja A. (18) u Miloš J. (20). U istom incidentu troje njihovih prijatelja uspeli su da isplivaju a istraga je kasnije utvrdila da je vozač vozio bez dozvole, pod dejstvom alkohola.

foto: Marina Lopičić

Uspeli su da isplivaju Dušan Jovanović (19), Milica Jokić (18) i sin novinarke Olje Bećković, Luka Višnjić (20). Nesreća se dogodila oko četiri ujutru kada je šestoro mladih skrenulo iz Višnjičke ulice ka restoranu „Carska ohota“. Vozilom je upravljao Dušan Jovanović koji je na testiranju imao 0,85 promila alkohola u krvi.

Mesto pogibije troje mladih na Adi Huji
Mesto pogibije troje mladih na Adi Hujifoto: Marina Lopičić

Istraga je utvrdila da je mladić izgubio kontrolu a prilikom uviđaja tragovi kočenja maltene da nisu ni pronađeni. Policija je kasnije utvrdila da su se dvoje udavljenih nalazili na zadnjem sedištu, zbog čega nisu mogli da se izvuku jer je auto imao samo dvoje prednjih vrata. Treći poginuli Miloš J. bio je u gepeku automobila i nije bilo šanse da se spasi.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) IVIČNJAK, BANDERA, JEZERO: Jedino što je luzer za volanom promašio bili su pešaci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track