SPLIĆANIN POGOĐEN U NOGU: Ranjen saradnik huligana s derbija Partizan-Zvezda
Foto: Beta/Branislav Božić

Upucan mladić koji se dovodi u vezu s neredima na stadionu

SPLIĆANIN POGOĐEN U NOGU: Ranjen saradnik huligana s derbija Partizan-Zvezda

Crna Hronika -

Dejan B. odranije je poznat hrvatskoj policiji, pošto je prošle godine bio uhapšen zbog sumnje da je zapalio „audi“ vlasnika popularnog splitskog lokala

Dejan B. (28) iz Splita, koji je, prema pisanju hrvatskih medija, bio veza između šestorice uhapšenih hrvatskih huligana zbog nereda na 156. derbiju i onih koji su ih angažovali da izazovu haos na tribinama, u nedelju je ranjen u tom gradu.

Kako navode, nepoznati napadač ispalio je hitac na njega usred dana, oko 11 sati, i ranio ga u nogu.

- Upućeni insajderi tvrde da je Dejan B. bio veza koja je šestoricu uhapšenih spojila s beogradskim organizatorima nereda. Zvaničnu potvrdu takvih tvrdnji nismo uspeli da dobijemo u policiji - navode hrvatski mediji.

Inače, Dejan B., koji sada živi u Splitu, nekada je živeo u Beogradu i tek pre nekoliko godina vratio se u Hrvatsku.

- Njegov otac, koji je bio vozač „Lastinog“ autobusa, 1993. godine preselio se iz Splita u Beograd, pa je i Dejan veći deo života proveo u prestonici Srbije, da bi se pre nekoliko godina vratio u Hrvatsku - objasnili su oni šta bi mogla da bude veza beogradskih vođa navijača sa ranjenim.

Dejan B. odranije je poznat hrvatskoj policiji, pošto je prošle godine bio uhapšen zbog sumnje da je zapalio „audi“ vlasnika popularnog splitskog lokala. Šestorica hrvatskih huligana, inače, danas bi trebalo da pred tužiocem priznaju krivicu i sklope nagodbu.

Kurir / J. S.

Foto: Beta / Branislav Božić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EVO DOKAZ DA SU HRVATI IZAZVALI BRUTALNU TUČU GROBARA Policajac: Odakle si? A polugoli huligan odgovara: Iz Splita!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track