ISPOVEST MAJKE ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE (7): Dali smo mu hleb, a on nam silovao dete!
Foto: Zorana Jevtić

MONSTRUM

ISPOVEST MAJKE ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE (7): Dali smo mu hleb, a on nam silovao dete!

Crna Hronika -

Primili smo ga u kuću, jeo je s nama, spavao ovde, sve je delio s našom decom, a kako nam je vratio?! Htela sam da ga ubijem tog dana, kaže žrtvina majka

Gordana smo primili u kuću, jeo je naš hleb, spavao ovde, sve je delio sa našom decom, a kako nam je vratio?! Tako što mi je silovao ćerku, i to dok smo svi bili u kući!

Ovim rečima za Kurir počinje ispovest D. P. (26), majka sedmogodišnje devojčice iz sela Kasidol koju je prošlog četvrtka napastvovao Gordan Kašarić (49).

Gledali „Slagalicu“

Pedofil je devojčici skinuo pantalone, a potom je jezikom i prstima dodirivao po intimnim delovima, nakon čega joj je zapretio da će je ubiti ako ikome kaže šta se dogodilo.

Devojčica se ipak požalila majci, pa je manijak iste večeri uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana. Majka devojčice ispričala je šta se dešavalo kobne večeri.

- Gordan je sekao drva kod nas, pa je ostao u kući. Suprug i svekrva su u dnevnoj sobi gledali „Slagalicu“, dok sam ja prala veš. On je iskoristio pet minuta koliko je moja ćerka bila u sama u dečjoj sobi, ušao i zlostavljao je - priča D. P.

Kako navodi, monstrum je nakon toga pitao njenog supruga da li može da povede devojčicu do prodavnice.

- Oni su krenuli u prodavnicu, nije nam ništa bilo čudno jer je to svakodnevno radio. Ponašao se kao da voli dete, nikad nije opsovao pred njom, verovali smo mu. Međutim, kada su se vratili, ćerkica je došla do mene i rekla mi šta se dogodilo. Ispričala je da joj je zapretio da će je prebiti ako nekome nešto kaže jer će i njen tata njega tući ako čuje šta joj je uradio - kaže očajna majka.

Šokirana strašnim saznanjem, majka je odmah rekla suprugu.

- Zamolila sam muža da ponovo pošalje Gordana u prodavnicu kako bih mu nešto rekla. Ćerka i ja smo mu onda ispričale šta se desilo i on je odmah pozvao našeg poznanika policajca. Sumnjam da je gad sve slušao ispred vrata jer, čim se vratio iz prodavnice, bacio je kesu i počeo da se pozdravlja sa nama. Po savetu policije, pokušali smo da ga zadržimo, ali on je pobegao - objašnjava devojčicina majka.

Uhapšen na spavanju

Međutim, Kašarić je uhapšen iste večeri, a pronađen je u napuštenoj kući u selu.

- Za njega ne postoji odgovarajuća kazna! Tog dana sam mogla da ga ubijem, ali sam shvatila da zbog budale i monstruma ne vredi ići u zatvor. Policija je bila kod nas, dete su vodili na pregled. Hvala bogu, nije povređena, ali ovo nije stvar koju je trebalo da doživi sa samo sedam godina. Bojimo se da će ga pustiti iz pritvora i da će je napasti u školi ili selu - zaključuje naša sagovornica.

Seoske priče

NAPADAO I RANIJE?

D. P. tvrdi da su i ranije po selu kružile priče da je Gordan pre desetak godina napao petnaestogodišnju devojčicu koja je živela u drugom mestu.

- On se mom mužu kleo da nikada više neće prići mlađim devojkama jer je svestan da je to kažnjivo. Kad god ima neki problem, on počne da kuka kako nema porodicu i dom, pa se ljudi sažale na njega i oproste mu - rekla je majka devojčice.

Kurir / Jelena Ivić

Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track