MLADIĆ POGINUO U STRAŠNOJ NESREĆI, ĐACI IZBEGLI SMRT: Autom se zakucao u autobus, pa u školu!
Foto: Jugmedia

UŽAS

MLADIĆ POGINUO U STRAŠNOJ NESREĆI, ĐACI IZBEGLI SMRT: Autom se zakucao u autobus, pa u školu!

Crna Hronika -

Vladimir Mihajlović (32) nastradao u udesu kod osnovne škole u selu Manojlovce kada je juče ujutru krenuo na posao. Iza njega ostale supruga i dve ćerke

Vladimir Mihajlović (32) iz sela Velike Biljanice poginuo je u teškoj saobraćajki juče ujutru u centru sela Manojlovce kod Leskovca. Nesrećni mladić udario je svojim „golfom“ najpre u autobus pun putnika, a potom se zakucao u betonsku školsku ogradu.

Iz autobusa su povređene četiri putnice, koje su navodno profesorke, a tragedija je mogla da bude mnogo veća jer su u to vreme đaci počeli da dolaze u školu. Srećom, niko od njih u trenutku udesa nije bio u neposrednoj blizini.

Vatrogasci ga izvadili

- Automobil je iz nepoznatog razloga udario u autobus, koji se posle nekoliko metara zakucao u betonsku banderu. „Golf“ je odleteo u desnu stranu, zabio se u školsku ogradu i porušio njen deo. Automobil je skroz uništen - kaže izvor Kurira.

Živojin Grozdanović, ispred čije kuće se dogodio udes, čuo je buku i istrčao iz kuće.

- Kada sam izašao napolje, video sam muškarca u smrskanom automobilu i unezverene ljude kako izlaze iz autobusa. Pajserima smo pokušali da ga izvučemo iz kola, ali nismo uspeli. Potom je došla Hitna pomoć i vatrogasci, koji su ga izvukli iz olupine. Čini mi se da je bio davao znake života - ispričao je Grozdanović.

foto: Jugmedia

Meštani sela Velika Biljanica, u kome je Mihajlović živeo s porodicom, potreseni su tragedijom.

- Vladimir je u selu živeo s roditeljima, suprugom i dvoje male dece koja imaju dve i četiri godine. Kada smo čuli na vestima šta se dogodilo, bukvalno nam je pozlilo. Koliko znamo, on je juče ujutru krenuo na posao u firmu u kojoj dugo radi - pričaju meštani.

Kako navode, Mihajlović je bio poznat kao veoma pažljiv vozač.

- On je kao dete bolovao od srca, bio je na lečenju. Ozdravio je, školovao se, našao posao, a ovako da nastrada. Verovatno mu je pozlilo dok je vozio, jer svi znaju da on nikada nije jurcao kolima. U to vreme, inače, deca idu u školu, pa ne verujemo da se kretao previše brzo - dodaju naši sagovornici.

Brat mu policajac

Mihajlovići su u selu na glasu kao vredni i dobri ljudi.

- Vladica i supruga su zaposleni, brat mu je policajac, a majka radi u „Zdravlju“. Otkako mu je otac ostao bez posla, čuva dečicu, svakodnevno ga viđamo kako ih vodi za ruku po selu, bukvalno se ne odvajaju - ispričali su nam meštani.

Lekari u bolnici

VOZAČ JE DOVEZEN MRTAV

U Opštoj bolnici u Leskovcu potvrdili su da su zbrinuli pacijente koji su povređeni u ovoj teškoj nesreći.

- Četiri putnice su lakše povređene. Pacijent s teškim povredama glave dovezen je bez znakova života - naveo je direktor bolnice Nebojša Dimitrijević.

Kurir / Jelena Ivić

Foto: Jugmedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track